"Prometeusz" to jak dotąd jedyny film, który można oglądać chyba niezliczoną ilość razy... Niepowtarzalny, fenomenalny klimat, genialna muzyka, zdjęcia, efekty specjalne i gra Charlize Theron i Michaela Fassbendera . Dla mnie film nr 1, jak na razie nie do pobicia.
Jakiego przesłania? Nawet jeśli takowe tam jest na pewno reżyser nie miał o nim pojęcia i zrobił to nieświadomie.
Nie, ale to fajny, zmieniający coś w kinematografii film. Może byście podali nam to przesłanie a nie zbędnie się produkowali.
Zresztą spadam stąd. Nie gadam z ludźmi których oceny ograniczają się do 1 i 10 i do tego są absurdalne.
Dooku...ja wystawiłem 1/10. A wiesz dlaczego?
Ponieważ dopisek przy tej ocenie bardzo odpowiada mojej opinii na temat tego filmu.
Uważam,że takie kino to nieporozumienie.
W pełni tego słowa znaczeniu.
To ja rozumiem, ale nie pochwalam ludzi, którzy używają tylko i wyłącznie ocen 1 i 10 także w innych filmach, jak nasza Faora_Ul.
Faora Ul niech sobie daje co chce. Tylko niech zaoszczędzi nam wszystkim tych bzdurnych i płytkich uzasadnień czy przemyśleń na temat tego filmu.
A tak na marginesie...obniżyłeś ocenę czy mi się tylko wydaje?
Miałem sen (naprawdę), w którym Prometeusz nie był filmem do dupy i oglądałem go w kinie, nie pamiętam co się tam dokładnie działo, ale było mrocznie i brutalnie, byłem bardzo zachwycony. Obudziłem się, po głębszej refleksji stwierdzam, że Scott po prostu schrzanił sprawę i zmniejszyłem ocenę. Tak wyszło.
A uważasz się za mądralińską. Pewnie jakaś zdegenerowana nastolatka która, dopiero co obejrzała pierwszy film w życiu Nie-Zmierzch.
Matrixowi dać 1 a Misji na Marsa 10. Żenada, niby nie powinno się wyzywać,bo każdy ma prawo do własnej oceny, ale dla Ciebie zrobię wyjątek: Jesteś idiotką. I jeszcze jedno jak ocenisz filmów więcej niż 10 to zaczynaj dyskusję, i po to masz skalę 10-stopniową by nie oceniać 1 lub 10. Żałosna gówniara.
Ani ona, ani twoje żeńskie alter ego atoirtap nie macie żadnych sprecyzowanych poglądów, jesteście jak magma - wciskacie się w każdą szparę, jesteście bezpostaciowi, pozbawieni wyobraźni i osobowości. Napędza was tylko złość. Przed chwilą zapraszałeś mnie do znajomych, teraz gryziesz. Poważny kłopoty natury psychicznej, od dawna zresztą potwierdzone. Leczyć się, likwidować swe alternatywne konta i osobowości. Do niewidzenia atoirtap. Ignoruję trolli.
Co w tym dziwnego? Uwielbiam ten film, ponieważ według mnie jest fenomenalny, zresztą to nie tylko moje zdanie.
Świetny film nie szukam dziury w nim i mam gdzies opinie innych mi film do dzis sie podoba,muzyka to majstersztyk kiedys beda sie zachwycac calym seansem jak z Blade Runnerem