Przekręt doskonały

Confidence
2003
6,6 8,8 tys. ocen
6,6 10 1 8765
6,0 8 krytyków
Przekręt doskonały
powrót do forum filmu Przekręt doskonały

Ja rozumiem że każdy ma swój gust i nie inaczej jest w przypadku jeżeli chodzi o kino, ja
rozumiem że to co dla niektórych jest bublem to dla innych może być arcydziełem... ale
czemu tak nisko???
Przecież film ma dobrą fabułę, jest wciągający, są zwroty akcji, tajemniczy (do samego
końca nie wiadomo co się wydarzy), doskonała obsada... WHAY?

ocenił(a) film na 6
mikruzzo

wlasnie skonczylem ogladac i wlepilem mu 6/10
wlasnie fabula to nic specjalnego, nic odkrywczego
specjalnie mnie nie wciagnal, atmosfery tajemnicy tez jakos nie bylo, do samego konca nie wiedzialem co sie wydarzy dlatego,ze specjalnie sie nad tym nie zastanawialem
no i malo to juz bylo takich filmow?? ciezko sie wkrecic w taki oklepany schemat zwlaszcza,ze nie jest on dla mnie zbyt porywajacy
nic specjalnego, kolejny film typu obejrzec i zapomniec
jak dla mnie poprostu taki przecietniak

ocenił(a) film na 5
mikruzzo

Widziałem ten film ale z powodu zabawnego zdarzenia w kinie totalnie nie pamiętam o czym jest :D Ale mimo wszystko zawsze mi się gęba cieszy na wspomnienie tego filmu. Pozdrawiam.

mikruzzo

Jak dla mnie film niezły. Jak najbardziej prawidłowy, ale nie wyróżniający się. Fabuła oklepana, zaskakujący? Moim zdaniem nie. Trzymający w napięciu, tak samo. Na wyróżnienie zasługuje Paul Giamatti czyli Gordo i Dustin Hoffman jako King. Liczyłem na fajną rolę Rachel Weisz ale rozczarowałem się. Grała przeciętnie, schematycznie, nic ciekawego nie pokazała. Zgadzam się z El_Magiko jest to film typu obejrzeć i zapomnieć.

mikruzzo

Spojrz na fizjonomie tych co daja tu nisko i wszystko bedzie jasne !

ocenił(a) film na 6
Szczerbiec_1

ze co?:D
wiesz co to fizjonomia?
bo chyba nie chodzi ci o awatary?
zreszta
jak do cholery ma spojrzec na fizjonomie(nawet jesli chodzi ci o awatar choc to i tak zabawne) tych ktorzy wystawili niskie oceny?:D
a swoja droga co takiego stanie sie jasne?
brawo, komentarz roku

El_Magiko

Gdy spojrzy na fizjonomie krytykantow bedzie wiedzial co stanie sie jasne ! Reszty twoich watkow nie zrozumialem ! Dzieki za uznanie i tytul komentarza roku acz czy to aby nie przedwczesnie no i czy jakies nagrody za to daja ? ps. Skad tu u ciebie film Avatar ?

ocenił(a) film na 7
mikruzzo

6,8 to wcale nie tak nisko