Dzieło, którego emisja odbędzie się po filmie "Megarekin vs Krokozaurus". Za wiele o nim nie wiem, więc będzie sporą niespodzianką. Wszystkich zainteresowanych oraz na tyle wytrwałych by po wspomnianym "Megarekinie..." mieć jeszcze ochotę na więcej zapraszamy już w poniedziałek 11.03 o 22 :)
Na ten film czekam bardziej. Jeszcze tylko minie ten paskudny weekend i w poniedziałek można rozkoszować się dobrym kinem!
Ale na screenach ze strony telemagazynu są jakieś pokręcone pseudo zombie i dziwolągi podobne do POTWORA :)
Ja na pewno dziś nie śpię, już moją wyobraźnię wzniecił megalodon, teraz będzie chyba jeszcze mroczniej
ja dziękuje, w tym momencie chyba będę musiał wrócić do domu i wskoczyć rodzicom do łóżka xD
Te zmutowane zombiaki wydaja dźwieki jak Godzilla albo jak w Power Rangers stwory co atakowały miasta...
Skończyłem obowiązki i mogę się bawić. Na starcie nie jest tak źle. Gdyby tak wystartował film w 1980 to byłby nawet ciekawy. ... Ale właśnie pojawił siępotwór i wszystko zepsuł... I ta krew przelatująca przez maskę pgaz.
W pierwszej chwili na prawdę liczyłem na klimat z System Shocka, ale wyszło Duke Nuke'em... no nawet to nie...
kurczę, odwróciłam się na chwilkę i chyba straciłam wątek, a tu tyle się dzieje na ekranie... mam nadzieję, że to nie zaważy na ocenie całego filmu.