a czy ten film jest bardzo straszny? czy zasługuje na miano horroru? nawet bym to obejrzał ale nie za bardzo lubie straszne filmy :P źle mi się potem śpi :)
nie lubie tych z dziecmi, bo tez mam dziecko i potem sie go boję jak jest ciemno- wiem że to głupie :)
Wiem co czujesz! Mam 21 lat i dalej jak slysze ze mama sie w nocy przewraca na drugi bok to jestem swiecie przekonana ze mnie idzie zabic xd
Powaznie! Nawet nie wiesz jakie to jest stresujace. Najgorzej jak chwile pozniej kot sie na mnie rzuca. Zejde kiedys na zawal w tym domu!
jak byłbyś łaskaw to mógłbyś mi streścić ten urywek od momentu wejścia dwójki do domu i próbie uwolnienia Lillith z piekarnika do reklam :) bo musiałem na chwilę wyjść
Jakbys mogl strescic jakies istotne zajscia w filmie ktore moga mi przyblizyc ogolny sens xd dlaczego ta dziewczynka mieszka z bridget jones? Adoptowali ja z Markiem Darcy?
haha bridget pracuje w opiece spolecznej ale to juz pewnie wiesz, pewnego dnia dostała sprawę dziewczynki i poszła sprawdzić czy dzieje jej się krzywda. otworzyla jej nieco przerażona matka nie za bardzo spodziewacjąca sie wizyty pracownika z opieki. ta dziwczynka zobaczyla że bridget sie nia interesuje i poźniej pod szkołą bridget dała jej nr telefonu i że gdyby sie bała to ma dzwonić. niedługo trzeba było czekać bo tej samej nocy zadzwonila. bridget pojechała tam ze znajomym policjantem i zrobili tam wjazd akurat jak mała była w piekarniku gdyż podczas snu wsadzili ją tam 'wyrodni' rodzice. oczywiście ich aresztowali i odebrali prawa rodzicielskie oraz trafili to psychiatryka. dziewczynka nie chciala zostać w placówce i poprosiła żeby bridget się nią zajeła, a ta z dobroci serca, wbrew procedurom poprosiła kogo trzeba i sie zgodzili. a teraz okazuje się ze mała ma związek z morderstwami dookoła ale reszte juz wiesz :)))))
jakos nie specjalny ten film... tak byl chwalony,ze myslalam iz bedzie lepszy ;p ale spokojnie dajmy mu szanse ;d
zaczęłam oglądać, nawet spoko, dziwnie na początku mi było oglądać w takim filmie "Bridget Jones" ale nawet, nawet ;p
dzieci w horrorach mnie zawsze najbardziej przerażają ;DD, jakbym takie w ciemnej uliczce zobaczyła to chyba bym na zawał zeszła xDD