7,3 98 tys. ocen
7,3 10 1 98493
6,4 31 krytyków
Psy II: Ostatnia krew
powrót do forum filmu Psy II: Ostatnia krew

1. Skąd Franc miał taśmę z Wolfem trzymającym głowy?
2. Kiedy Wolf, Franc i Nowy przyjeżdżają do ruskich po pieniądze to w jakim kraju są, w Polsce czy na Ukrainie? Autobus z cyrylicą i ten blok pełen ruskich trochę zmyla.
3. Oglądałem film w wersji vcd, więc kiepska jakość. Na UAZie stojącym przy bloku ruskich jest napis Policja, czy Milicja?
Z góry dzięki za odp ; )

polizeifurreich

1. Ten film chyba, dał mu ten ruski, co bodajże w ambasadzie był czy gdzieś tam
2. To raczej jest Polska, bo Franc mówi do tej swojej, że jadą na dwa dni do Terespola, a w dodatku stał tam UAZ z napisem Policja, więc na 100% musiało to być w Polsce.

ocenił(a) film na 10
Czacha47

Ale jak ten pociąg musiał szybko jechac
Raz jest scena załadunku,poscig a nagle robi sie widno i Franz rozwala cały transport

ocenił(a) film na 9
giovanni50

1. Franz ją znalazł w apartamencie Sawczuka. W scenariuszu była później scena, że wraz z Wolfem pokazują ją w gabinecie dyrektora w fabryce broni w Radomiu i dobijają targu. Oj zresztą ile to fajnych i wyjaśniających rzeczy wypadło przy montażu...
2,3 no Terespol.

Picu

Picu, a może dałoby się Ciebie namówić na napisanie czegoś więcej na tematy usuniętych fragmentów filmu?

ocenił(a) film na 9
Sekretarz

Może dałoby, ale nie pamiętam już tak jak wcześniej ;) Zresztą nawet w scenariuszu, który mam brakuje kilkunastu stron to co ja mam robić przypuszczenia. Generalnie polecam nabyć książkę Pasikowskiego "Psy w kinie".

Na pewno załatwili Stopczyka (Ja? Radomskie.), bo nie okazał się szują do końca. Wydaje mi się, że to na wypadek trzeciej części nie chcieli tracić tej postaci bo naprawdę zawsze był świetny a jako totalny emeryt mógłby pozdradzać niejedną ciekawą tajemnicę.

Zakończenie jak możesz się domyślić także nie było tak zajebiste, jak w gotowym filmie. Nadia po niego nie wróciła do hotelu. Franz znowu spróbował samobója. Nawet 2 razy. To razem do trzech razy sztuka.