PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1143}
7,3 98 tys. ocen
7,3 10 1 98340
6,5 41 krytyków
Psy II: Ostatnia krew
powrót do forum filmu Psy II: Ostatnia krew

W piątek lub w sobotę będzie można zobaczyć Psy 2 w TVP HD ok godziny 22.

Wie ktoś czy pierwsza część Psów była w TV ostatnio ?

Ludor

Pierwsza część została także na nowo zeskanowana w HD i odrestaurowana i będzie miała pierwszą emisję w nowej wersji w TVP2 HD chyba w najbliższy piątek ale o jakiejś chorej godzinie :) a nie nawet w miarę normalnej , po 22

ocenił(a) film na 7
Pecus

Sprawdziłem. Psy 1 w TVP 2 o 22:20 w piątek. W ten sam dzień Psy 2 w TVP HD o 00:30

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Ludor

Oglądałem tę cześć na TVP HD. Obraz jest rewelacyjny. Jak na film z 1994 roku, jakość naprawdę robi wrażenie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
hurikhan

A 1994 rok to był jakiś zacofany technologicznie? Filmy z lat 50. robią wrażenie, więc dlaczego ten sprzed 18 lat miałby nie robić?

ocenił(a) film na 8
karlolek91

Niczego mu nie zarzucam, po prostu jestem pozytywnie zaskoczony jakością odrestaurowanego filmu, nawet niektóre obecne filmy mają gorszą jakość

ocenił(a) film na 8
hurikhan

Powiedziałbym raczej, że w końcu jakość jest normalna, bo to co wcześniej serwowano nam na DVD i w telewizji było kilka dziesięcioleci do tyłu w stosunku do zachodu. Przecież wszyscy oglądaliśmy np. westerny, które TVP puszczała w niedzielne popołudnia – filmy z lat 50., a nikogo nie dziwiło to, że wyglądają lepiej od naszych z lat 90.