PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1143}
7,3 98 tys. ocen
7,3 10 1 98339
6,5 41 krytyków
Psy II: Ostatnia krew
powrót do forum filmu Psy II: Ostatnia krew

Wątek Nadii

ocenił(a) film na 6

Czy ktoś wyjaśni dlaczego ten wątek pojawia się w filmie ? "Co autor miał na myśli?"
Pytam , bo wydaje mi się absurdalny ; Nadia pomimo tego ,że byla kobietą luźnych obyczajów ,wyszła na swoje i to bez żadnego uszczerbku , zaś żona Waldemara gdy chciała wiedzieć gdzie mąż idzie w środku nocy została pobita ... innych kobiet nawet nie pamiętam (były ? ) . Jak ma to odebrać damska część widowni ? :/
Dodatkowo sceny "erotyczne" z Nadią sprawiają że film jest (bardziej ) prymitywny ,a dla widza szukającego czegoś więcej niż taniej podniety są komercyjnym odpadem w najczystszej postaci ...
ale może coś przeoczyłam ?

ocenił(a) film na 7
anti3ek

Co autor miał na myśli to nie wiem musiałabyś się autora pytać :)

A co do żony Nowego to przesadzasz jak już dostała hmm liścia a nie ją pobił

A Nadia cóż nie wiem czy była kobietą luźnych obyczajów bo tam to nigdzie jednoznacznie nie jest powiedziane po prostu chciała przeżyć zresztą tam jest to powiedziane przez nią i przez Wolfa a gdyby nawet była by kobietą luźnych obyczajów to co nie mogła by wyjść na czysto z tej kabały?? gorsza jakaś?? no i jakie piękne przesłanie jest że pomimo błędów czasem dostajesz 2 szanse od losu :) czyż nie

ocenił(a) film na 6
gfx1

pewnie masz rację ...
pytasz czy "gorsza" . To niewłaściwe określenie w stosunku do człowieka ... na pewno była fałszywa , a to ją klasyfikuje jako postać negatywną .

ocenił(a) film na 7
anti3ek

Hmm może ale co do fałszywości to mam mieszane uczucia ponioeważ niewiadomo zbyt wiele o relacjach Nadia Wolf i Nadia Franc zreszta ona był wg między młotem i kowadłem a jak powiedział Wolf rywalizacja go kreciła zresztą to widać w Radomiu na strzelnicy jak strzelali z Kałachów co prawda wg mnie ciut pojechali z tym strzałem Franca ale... to juz inna bajka