Najlepszy film,jaki do tej pory widziałem.Niesamowita akcja,zwroty wydarzeń na pewno lepsza od 1 części wyreżyserowanej przez Alfreda Hitchcocka.Po prostu film który trzeba mieć w swojej kolekcji.Znakomita rola Anthony Perkinsa.Polecam!!
To poważnie najlepszy film jaki widziałeś? A nie Casablanka albo Przeminęło z wiatrem? ;) Żartuje oczywiście.
Psychoza II jest bardzo dobrą kontynuacją, utrzymuje widza w napięciu, jakiego nie powstydziłby sie sam mistrz Alfred, a Perkins jest stworzony do roli Batesa. Ale brakuje mi tu trochę tego tajemniczego klimatu jedynki, niesamowitości miejsca w którym dzieje sie akcja, no elementu, który zapisałby się czymś niezwykłym w historii kina, takiego jak słynna scena zabójstwa z części pierwszej. Technika przez te lata poszła do przodu i morderstwa są w dwójce ukazane bardziej realistycznie, ale nie to, moim zdaniem, świadczy o wielkości filmu. Czegoś temu sequelowi brakowało, aby przyciągnąć do ekranu i zahipnotyzować tak, jak uczynił to film Hitchcocka. Aczkolwiek jest to film bardzo dobry i na pewno warto go zobaczyć.
Casablanca i Przeminęło z wiatrem są świetne, ale chodziło mi o film typu thriller,horror.
nie wiem czy najlepszy, ale zgadzam sie ze jest swietny, cudowny to film. po ogladnieciu go mialem uczucia pozytywniejsze niz po "jedynce".
Ja również uważam, że jest to świetna kontynuacja. Nie nudziłem się oglądając ten film ani troche. W/g mnie jest lepszy od jedynki :)