Lary, ale potwierdź że 83 to nie jest twój rocznik, bo będę strasznie zawiedziony.
A ile dzieciaku masz lat, zresztą i tak się prawdy nie dowiem, dlatego mam dobrą radę, obejrzyj ten film za 10-15 lat i sam przyznasz rację...
Jakbyś był inteligentny i trochę czytał to wiedziałbyś, że od dawna nie jestem dzieciakiem i ile mw. mam lat synku!
Chłopie, chcesz poruszać kwestię gustu filmowego, samemu oceniając Zmierzch na 10/10. Nie widzisz tu hipokryzji? Oraz rzecz jasna obciachu ze swojej strony? To tak jakbyś wyśmiewał kogoś że idzie na koncert Justina Biebera, siedząc na klepisku w trakcie koncertu Zenka Martyniuka...
Ocenić ten film powyżej to jakaś kpina. Od polowy filmu debilizm goni kretynizm. Był zatrudniony tutaj jakiś scenarzysta?
Mam te same odczucia... jakos taki niesmak, ze on w tym badziewiu wzial udzial...
Zgadzam się. Pozostaje niesmak. Miał wszystko, żeby być dobrym akcyjnakiem z serii zemsta, zabili go i uciekł, ale wyszedł zakalec. I to ciągłe gadanie, że to pszczelarz i chroni rój co 10 minut przez ekipe co go gania zakrawało o absurd. Nie wiem, może miałem zbyt wysokie oczekiwania. Bardziej lubie Stathama w rolach jak w filmie Blitz, który dla odmiany mnie zaskoczył mega pozytywnie.
Ciekaw jestem ile lat miał prawdziwy scenarzysta. Podpisała się pod skryptem osoba dorosła, ale napisało to dzieło dziecko raczej nie starsze niż osiem lat.
Odwiedziłem Filmweb aby sprawdzić kto stoi za scenariuszem i jestem bardzo zaskoczony wiekiem reżysera spodziewałem się kogoś w okolicach 20. Powinienem ocenić na 2 ale lubię JS i scena na moście była nowatorska xD
Zabawne, że o tym wspominasz, bo pewnie tak będzie. TVPuls się nawet ostatnio reklamuje w kinach przed seansami horrorów, akcyjniaków i thrillerów więc wszystko się zgadza :D
Pełna zgoda właśnie skoczyłem oglądać chyba jestem za stary na tyle absurdów.
Podziwiam że tyle osób tak wysoko ocena ten film