8,3 708 tys. ocen
8,3 10 1 707898
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Oglądałem go z kolegami i każdy mówi że był głupi , nie wiadomo o co chodzi, najpierw
jeden umiera później znowu żyje jak on przeżył??????!!!!!
Naprawdę głupie to było, cały czas tylko gadają , zero jakiejś akcji fajnej.
Ludzie którzy lubią porządne filmy z sensem i akcją mają omijać szerokim łukiem ten ngłupi
film
1/10

użytkownik usunięty
Transformersssss

Radzę wpisać w wyszukiwarce słowa 'retrospekcja' lub 'chronologia'.

A jeśli "Ludzie którzy lubią porządne filmy z sensem i akcją" nie będą "omijać" tego filmu, to co?

ocenił(a) film na 10

On nie miał sensu

ocenił(a) film na 9
Transformersssss

Miaaaaaaaaaaaaał. Ale nie dla wszystkich. I właściwie to się nie dziwie fan of Transformers!

ocenił(a) film na 7
across the universe

kici kici kici kici kici

ocenił(a) film na 9
23xxx

no to beczka :D / Transformesiku trollów za dużo na tym świecie, oszczędzić mogłeś ;)
PS domyślam się tu jakiejś konspiracji :>

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KapitanOrzech

ty się za to rozpisałeś... jak Sienkiewicz. Swoją drogą ciekawy byłby ranking filmów pod względem przyciągania Trolli... ciekawe który by wygrał...
może coś podpowiesz jako gość ewidentnie z branży.

KapitanOrzech

Za co usunęli ten komentarz?

ocenił(a) film na 10
Transformersssss

Wystarczy wejsc w liste filmow ktore ocenial i juz wiadomo ze gosc nie ma gustu, pewnie ma z 8lat albo mlodszy

ocenił(a) film na 1
luck88

Od tego jest forum żeby ostrzegać innych przed kiepawym filmem jak ten.

cott77

Scena gwałtu prześladuje mnie już dobry kawał czasu, ten film jest dziwny,ale to nie znaczy że zły:) Tarantino poprostu w swoim żywiole:)

ocenił(a) film na 10
Nikodema

cott77 współczuje gustu, Pulp Fiction jest genialny, na pewno nie zasługuje na 1.
A co ze mną? Cóż chciałem zobaczyć jak to jest być trollem, całe to konto to jeden wielki bull shit :D

ocenił(a) film na 10
Transformersssss

HA Ha ha... Ale numer :D

Transformersssss

Zasługuje na 1 a wy tego nie potraficie pojąć.
Transformersssss -> Najpierw pisałeś prawdę ale nie wytrzymałeś presji fanów i tak gadasz? Nie bój się krytykować tego filmu!

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

"kopiuj wklej" part 4??

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

przestań bęcwale jeden powtarzać tą regułkę oki? ku.. wszędzie się wpierdalasz widzę z tymi swoimi postami, pie.. naprawdę mocną skargę do admina na ciebie bo co odpi. na filmwebie to ku. paranoja jakaś! ku... ludzi tylko wkur. swymi durnymi postami a co do orzechów, kup se orzechy i je wyruchaj równo może ci ulży! skończy się się jeb.. dzień dobroci dla zwierząt! ja nie żartuje ku... naprawdę wypi. cie admin na zbity pysk!

paul_van_dyk_87

Zgłaszam do administracji. Za wulgaryzmy.

użytkownik usunięty
Transformersssss

masz durnych kumpli, zapuście sobie transformers

ocenił(a) film na 10

;) co racja to racja ;)

ocenił(a) film na 10
plaZmus92

Przecież to jeden z najlepszych filmów a i na pewno najbardziej kontrowersyjny film jaki powstał. A skoro w jednej scenie umarł to w następnej scenie( chodzi ci zapewne o Vinca Vege) było pokazane że scena ta działa się rano, wszystko było świetnie przedstawione, super film. A sprowadzenie takich gwiazd jak Walken aby zagrał jedną scene mówiąc że "trzymał ten zegarek w dupie przez 5 lat" świadczy o klasie reżysera i szacunku aktorów do jego filmów...
10/10 :P

ocenił(a) film na 10
jurij32

Chciałbym zauważyć, że pulp fiction jest jednym z najlepszych filmów wrzechczasów, zaraz po ojcu chrzestnym i skazanych na shawshank, a ludzie którzy się do tych filmów nie przekonali nie mają według mnie gustu, ale to tylko moje zdanie...

ocenił(a) film na 9
ziomczyslaw

Pulp Fiction jest genialne. Mi najbardziej się podobały komediowe momenty jak cała sytuacja w domu Jimmiego, zabicie Marwyna w samochodzie czy ostatnia akcja filmu. Po prostu spadam z krzesła za każdym razem jak to oglądam.

W OGÓLE ZOBACZCIE ŻE AUTOR TEMATU MÓWI ŻE TEN FILM JEST SŁABY, ALE OCENIŁ GO NA 10/10 CO ZA BARAN

Xsaav

Zasługuje na 1 a wy tego nie potraficie pojąć.
Transformersssss -> Najpierw pisałeś prawdę ale nie wytrzymałeś presji fanów i tak gadasz? Nie bój się krytykować tego filmu!

ocenił(a) film na 6
jurij32

">>trzymał ten zegarek w dupie przez 5 lat<< swiadczy o klasie rezysera"
gratuluje.

ocenił(a) film na 9
Transformersssss

Masz głupich kolegów, nie rozmawiaj z nimi jak takich prostych spraw nie pojęli, wszystko w filmie jest wyraźnie pokazane, ja nie miałem problemu ze zrozumieniem dlaczego ktoś umarł a teraz żyje, wystarczy obejrzeć kilka filmów Tarantino i zrozumiesz o co chodzi w tym filmie. Film rewelacyjny.

ocenił(a) film na 9
Transformersssss

Ten film jest świetny! Nie każdemu musi się podobać, bo niektórzy po prostu nie rozumieją wyjątkowości filmów reżyserowanych przez Tarantino. John Travolta oczywiście strasznie mi się podobał :D Niektórych scen z tego filmu na stówe nie zapomne!!! Zajebiaszczy! 10/10

ocenił(a) film na 9
Zakochana w filmach

SLC jak się oburzył gdy Travolta powiedział, że jest samochodem z kreską na czerwonym czy jakoś tak:P
Zaraz wypuszcze atomowy grzyb - genialne

ocenił(a) film na 10
Transformersssss

ja za sama brekfest scene dal bym 10. a za caloksztalt 11/10. i samuel. za niego 12!!

Transformersssss

ten film kolego pokazany jest w roznych scenach pociety i zmontowany jesli nie zrozumiales takiego filmu nie bierz sie za filmy Lyncha

ocenił(a) film na 10
Transformersssss

Zabanie są ludzie, którzy oglądają film zbyt skomplikowany ja na ich małe móżdżki tępych troglodytów i zamiast zastanowić się czy czasem sami nie są debilami, stwierdzają, że to film nie ma sensu! Od takich kmiotów na Filmwebie aż się roi... przykre ale prawdziwe.

Puszek Fatalista

Bo mają rację, nadęte snobki. Film fatalny.

KapitanOrzech

Genialne arcydzieło. 10/10

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

orzeszek... nie ośmieszaj się już na tym forum, bo przestajesz być zabawny a robisz się irytujący ;o)

Puszek Fatalista

Wiadomo że niewygodna prawda irytuje

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Hehe... orzeszek ma się za kolejne wcielenie Jezusa... będzie głosił nam PRAWDĘ ;o)

ocenił(a) film na 10
Transformersssss

Udana prowokacja. Jednak liczba postów nie przekracza 100 więc jesteś tylko chłystkiem w świecie prowokatorów i nizin społecznych. Tak trzymaj, konkurs na honorowego prowokatora trwa, jeżeli stworzysz prowokację mającą 200 odpowiedzi zgłoś się do mnie a otrzymasz należyte wynagrodzenie za trud włożony do tworzenia tych bezsensownych tematów.

Nie pozdrawiam.
Nie jaram się.

Xedrios

Dla was :
negatywna opinia = prowokacja
Żałosne

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

nie dość, że troll to jeszcze spamer... jak nisko się stoczy ten orzeszek? ;o)

Puszek Fatalista

Dla was :
negatywna opinia = spam
Żałosne

HavocM

"nie wkurzaj porządnych ludzi"

Czyli mogę tu pisać, sam tak powiedziałeś

KapitanOrzech

Aleś mu przypieprzył!!!! Pewnie się popłakał!

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

To co napisałeś to była OPINIA? Może orzeszki tak mają, dla normalnych ludzi to co wypisujesz to spam.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Dla mnie:
prowokacja = negatywna opinia
Super!

Transformersssss

Też tego nie rozumiem. Powycinam sceny z Avatara, ułożę w losowej kolejności i wtedy już pewnie im się spodoba :)

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Nie rozumiesz bo jesteś orzeszkiem o bardzo małym rozumku...

Puszek Fatalista

Nie liczy się wielkość, ale wydajność!

ocenił(a) film na 10
Transformersssss

Film jest genialny najlepszy jaki widziałem.Kolega Trasformersssss chyba nie zrozumiał że częsci nie są ułożone chronologicznie,a te przegadane dialogi to największy atut tego filmu.Proponuje żeby kolega jeszcze raz obejżał ten film!

Kamilpusty

"przegadane dialogi to największy atut tego filmu"

Naprawdę mnie rozbawiłaś. Tarzam się ze śmiechu :D