boze nie wiem co w tym filmie ciekawego jest caigłe przeklinanie Dla mnie bardzo słaby ten film jest tlyko ponad 2 godziny straciłem przez niego
i ty taki intelektualisto , pierdolisz o tym ze kazdy ma prawo do własnego zdania, a potem sam sie zachowujesz jak "nieprzeintelektualizowany studencik". On myśli ze film jest genialny ty ze równy psom .
ja mysle ze srasz pod siebie ? i co ty na to ?
Jak sprowokować długie dyskusje na Filmwebie? Ano zdyskredytować jakiś kultowy film, torując sobie w ten sposób drogę do lawiny odpowiedzi. Prowokacja czy też nie?
Kubowski , zobacz date. ten temat juz nie aktualny , juz o czym innym jest dyskusja...
JA zgadzam sie z tymi którzy uwazaja ze ten "film" to gniot i kupa w dosłownym tego słowa znaczeniu ... Humor rodem z "American Pie" i "Jay and Silent Bob" , wiem ze zaraz wyskoczy z 10 zasrańców ktorym ten shit podoba i beda pisac ze jestem niedorozwojem i ze mam isc na Pokemony ... K**** , CH*** pier****ne , mi sie ten film nie podoba i wyrażam swoją opinie i uwazam ze trzeba byc pojeb***m by szydzic z kogos kto ma odmienna zdanie ...
Hmm... Jezeli uwazasz siebie za niedorozowoja i przepadasz z pokemonami to twoja sprawa, ale nie wkladaj tych słow w usta innych forumowiczów!
Jesteś z siebie zadowolona? Nie podobało Ci się, więc najlepiej napisać, że to szajs, a ci co to oglądają to zasrańcy? A napisać co konkretnie Ci się w filmie nie podoba i co byś zmieniła to już nie łaska? A może ja też jestem jednym z tych pojebów, bo ośmieliłem się zwrócić Ci uwagę? Sama kopiesz sobie dołek takim komentarzem; nie licz na to, że odtąd ktoś jeszcze będzie Cię na tym forum traktował poważnie.
PS. Nawiasem mówiąc porównanie z American Pie to najlepszy dowcip, jaki ostatnio widziałem
taaa , w American Pie nie ma zaambitnego humoru . Pozatym dzieki takim filmom dzieci 14 letnie biora zycie jako zabawe, i sie jebia po kontach.
chodiz o American Pie , no ale nie rozwijam watku bo to forum Pf :)
to napisał ciapex co kocha filmy takie jak Doom czy mumia powraca ;]
Ci co piszą że film jest gniotem, nadzwyczajnie w świecie go nie zrozumieli i tyle;)