8,3 708 tys. ocen
8,3 10 1 707898
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Przereklamowany

ocenił(a) film na 6

Oglądając ten film spodziewałem się że mnie wciągnie do reszty i się bardzo pomyliłem. Największe zastrzeżenie mam do fabuły która się wogóle kupy nie trzyma i zamiast głównego wątku mamy tu parę historyjek z których można byłoby stworzyć serial. Na plus mogę zapisać zabawne dialogi, niektóre sceny, świetną obsadę i właśnie przez te zalety oceniam go na 5/10

ocenił(a) film na 10
nayth

zgadzam się w 100%

ocenił(a) film na 10
nayth

Nie można się nie zgodzić.

vince25xx

Ambitna wypowiedź, typowy fan pulp fiction, mało rozumny, ograniczony w słownictwie.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Ale za to kapral laskowy jak zwykle musiał błysnąć błyskotliwą wypowiedzią, tylko pozazdrościć....

vince25xx

Owszem. Ludzie zazdroszczą mi intelektu i dlatego mnie obrażają.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

raczej zazdroszczą ci orzechów

vince25xx

Tego też.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Orzech nie rób z siebie wielkiego inteligenta, bo nawet nie potrafisz zrozumieć tego filmu.
Pulp Fiction to jeden z moich ulubionych filmów i najlepszy film Tarantino. Kto nie lubi i nie rozumie stylu Quentina to niech nie pisze bzdur, a najlepiej niech w ogóle się nie wypowiada.
Pozdrawiam.
//edit " Xedrios: Nie rozumiesz - nie oceniaj." + użytkownikowi.

Rudobrodymati

"a najlepiej niech w ogóle się nie wypowiada."

Każdy ma prawo ocenić film jednak moje opinie są najlepsze bo prawdziwe i niezaprzeczalne.

KapitanOrzech

Nie, bo tylko moje opinie są prawdziwe i niezaprzeczalne. Chyba że masz takie same jak ja, w co wątpię, bo one są tak boskie, że nie doszedłbyś do nich swoim maluczkim orzechowym móżdżkiem...

Siber

Widać że jesteś kolejnym, mało rozgarniętym trollem. MOJE opinie są praawdziwe i żadne argumenty ich nie obalą.

KapitanOrzech

Ale moje są bardziej prawdziwe.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Brawo dla Kapitana Orzecha !
Z uwagą śledzę twoje bezpardonowe obalanie mitów rzekomych arcydzieł kinematografii i nie mogę wyjść z podziwu dla twojego zapału czy przenikliwości.

A film rzecz jasna 10/10

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Orzech, wiesz że mówiąc coś takiego zostaniesz skazany na powieszenie za flaki w chińskich delikatesach nie?

Bart359

To już jest koniec.

http://www.filmweb.pl/user/KapitanOrzech/blog/531397

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

no i dobrze pajacu!