PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705308
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Pełen przemocy i wulgaryzmów, ćpania i homoseksualizmu. W głowie się nie mieści, jak reżyser mógł w tej plugawo-brukowej historyjce, wykorzystać i sprofanować wersety Pisma Świętego!!!! Ludzie ten film mogą oglądać wasze dzieci...!!! Zgroza

ocenił(a) film na 9
melo_man

Rodrigeza?! chyba coś ci sie popier...iło! Moim zdaniem za bardzo skupiłeś sie na formie a za mało na treści, choć nawet w tym nie widze uzasadnienia dla twojego krytycznego zdania. A kończąc dlaczego mieszsz w to oglądanie jakieś dzieci, ten film przeznaczony jest dla osób pełnolernich.

ocenił(a) film na 10
bacus1

To nie są wersety z Pisma Swiętego, zostały wymyslone przez Tarantino.

ocenił(a) film na 1
Siwariusz

Chyba Rodrigeza kolego...

ocenił(a) film na 1
bacus1

Nie tym tonem!!! ja sobie nie życzę wulgaryzmów. Bije od Ciebie zła energia, to pewnie dlatego że nie uczęszczasz na msze świętą i jesteś na bakier z kulturą osobistą. Na lekcje religii, pewnie też miałeś pod górkę. Nadrób zaległości wychowawcze wówczas chętnie podyskutuję... papatki

ocenił(a) film na 9
melo_man

Z tobą naprawde źle człowieku, nie widze żeby Rodrigez maczał palce w filmie, a poza tym idz sie wyspać i nie wyjeżdżaj mi tu z mszą, bo cie podkabluje twojemu proboszczowi za ogladanie filmów dla dorosłych i do komuni cie nie dopuści.

ocenił(a) film na 1
bacus1

Szanowny przyjacielu, myślę że masz spore braki w wiedzy filmowej. Radzę ci zatem nadrobić je jak najprędzej byś nie musiał ryzykować stania się obiektem drwin ze strony prawdziwych melomanów i znawców sztuki filmowej. Buziaczki...

ocenił(a) film na 9
melo_man

Powinieneś chodzić na czole z napisem "troll" żeby każdy bez wyrzutów sumienia mógł ci spuścić ostry wpie..ol.
pozdrawiam
Ps. Uzupełnij swoją liste filmów ocenionych krytycznie o kolejne pozycje, bo sie opuszczasz.

ocenił(a) film na 1
bacus1

O kolega nie czuje się syty i ma chęć na jeszcze, widzę że powoli staję się twoją obsesją, zwłaszcza po tym jak analno-obsesyjnie spenetrowałeś mój profil i ejakulowałeś rzewnymi łezkami w stylu "jesteś żałosny, zgrywasz indywidualistę, jesteś zasarkanym prowokatorem, głupoty piszesz itp. " dodając przy tym kilka żenujących inwektyw, które w sposób ewidentny dowodzą o ubogim słownictwie oraz intelektualnie jałowej pustyni. Kolego brak ci konsekwencji, twoje wypowiedzi charakteryzuje brak logicznej determinacji, sam sobie zaprzeczasz!!! Kiedy czytam twoje płaczliwe teksty mam wrażenie że SKALA IQ ZACZYNA SIĘ WŁAŚNIE OD CIEBIE...
W pierwszym poście (o zielonej mili), stwierdzasz ze jestem prowokatorem i dajesz do zrozumienia że brak mi szczerości przy ocenach filmów, w kolejnym płaczesz "nie zrozumiałeś filmu" itp(oczywiście nie zapominasz o inwektywach). Więc jak możesz wyciągać idiotyczne wnioski, na podstawie tego co piszę, ze nie zrozumiałem filmu, skoro jako sklasyfikowany przez ciebie prowokator tylko prowokuję!!! Wydaje mi się że MASZ PRZYCZEPIONE DO SZYI WARZYWO Z KTÓREGO ROBI SIĘ CUKIER... to sprawia ze nie kontrolujesz tego co piszesz i nie wyciągasz logicznych wniosków...!!!! Sam sobie zaprzeczasz.
Zapamiętaj sobie ... CUKROWY!!! że prowokację przeciw ,której tak nieudolnie występujesz i której niby nie ulegasz, sam nakręcasz, odpowiadając (po raz kolejny)na te, jak to stwierdzasz, nieudolne próby zgrywania indywidualisty!!! Proponuje byś swoje upośledzenie intelektualnej percepcji, obnażał na moich kolejnych forach(lub zgłosił do księgi rekordów Guinnessa ). Szczerze zapraszam mam przy tym niezły ubaw...
Jeszcze jedno, ja niby prowokuję a to niby czym jest jak nie marną prowokacją:
"Powinieneś chodzić na czole z napisem "troll" żeby każdy bez wyrzutów sumienia mógł ci spuścić ostry wpie..ol.
pozdrawiam
Ps. Uzupełnij swoją liste filmów ocenionych krytycznie o kolejne pozycje, bo sie opuszczasz."
... CUKROWY masz problemy z agresją, samookreśleniem, MYŚLENIEM, o logice nie wspomnę!!! PO PROSTU DNOOOOOO, POPROSTU ...CUKROWY!!!

ocenił(a) film na 9
melo_man

Po pierwsze formułujesz swoje wypowiedzi jak jakiś ksiądz pederasta z głównym analno-obsesyjnym wątkiem penetrowania twojego profilu a kończąc na „…paptki i buziaczki”. Po drugie masz skłonność do jakiejś manierycznej nadinterpretacji moich wypowiedzi i co za tym idzie wyciągania błędnych wniosków - doktorze psychologii społecznej.
Co do twojego profilu, to hodujesz w nim chyba tylko swoją schizofrenię, a może swoją aktywność na filmwebie ukierunkowujesz w strone jakiegoś eksperymentu socjologicznego. Inna wersja: specjalnie zakładasz „trollowe” tematy żeby ludzie na te twoje wypociny odpowiadali wdawając się w bezcelową dyskusje która późnej przeradza się w wymiane obelg, co tobie bardzo odpowiada, bo wtedy możesz kogoś takiego zmieszć z błotem wznosząc się na wyżyny werbalnego poniżenia, dowartościowując się w ten sposób.
Jaki cel ma taki „światły człowiek”, w marnowaniu czasu na rozmowach z „intelektualnym dnem” i w zakładaniu bezsensownych tematów zadaniem których jest wyłącznie prowokacja.
Twoje działanie to jakieś idiotyczne błędne koło które sam nakręcasz.
Wydaje mi się ze to ty masz problem z samookreśleniem. Więc zawrzyj gębę i załóż profil na jakimś innym portalu gdzie takie jednostki jak ty będą mogły (używając twojego barwnego języka) pochłonąć się w orgii hipokryzji produkowanej przez siebie.

ps. Z uwagi na to jak nerwowo zareagowałeś na moją propozycje na napis na czole i ewentualny wpie..ol, domniemam że być może byłeś nękany w szkole i masz jakiś uraz do ogółu społeczeństwa.

ocenił(a) film na 1
bacus1

O...! Czyżby próby nieudolnego naśladownictwa i zmiany wizerunku ...CUKROWY?! z tekstów typu "wpie..ol, zasarkany, troll"itp. w "manieryczna(MANIERYCZNA TYCZY SIĘ BARDZIEJ CIEBIE NIŻ MNIE) nadinterpretacja(Z TYM TEZ WIDZE PROBLEMY), wyżyny werbalnego(NIE ROZUMIESZ SŁOWA WERBALNY!!! DO JAKIEJ TY SZKOŁY CHODZISZ?!!! ... CUKROWY, ĆWIKŁOWY, WERBALNY) poniżenia, idiotyczne błędne koło, orgii hipokryzji"!!! Widzę że w poprzednim poście trafiłem w sedno( :-) ), musiało mocno zaboleć z ..CUKROWEGO obelżywego, ewoluowałeś w...CUKROWEGO, ĆWIKŁOWEGO, WERBALNEGO!!!
"specjalnie zakładasz „trollowe” tematy żeby ludzie na te twoje wypociny odpowiadali wdawając się w bezcelową dyskusje która późnej przeradza się w wymiane obelg, co tobie bardzo odpowiada, bo wtedy możesz kogoś takiego zmieszć z błotem wznosząc się na wyżyny werbalnego poniżenia, dowartościowując się w ten sposób".
Od obelg zaczynają tacy jak ty ...CUKROWY, ĆWIKŁOWY, WERBALNY!!! Jeśli dyskusja ze mną jest, jak to nazwałeś "bezcelowa" to dlaczego ciągle ją kontynuujesz, i płaczesz w koło tymi samymi łezkami...? Po co wdajesz sie w "bezcelową" przepychankę obnażając braki w zaopatrzeniu cukrem ...CUKROWEGO, ĆWIKŁOWEGO, WERBALNEGO. dałeś się szczeniacko wciągnąć i teraz wijesz sie z bólu, Nie zgadzasz się z tym co uważasz że robię, to się nie kompromituj ...CUKROWY, ĆWIKŁOWY, WERBALNY!!!
"Jaki cel ma taki „światły człowiek”, w marnowaniu czasu na rozmowach z „intelektualnym dnem” i w zakładaniu bezsensownych tematów zadaniem których jest wyłącznie prowokacja." Celem są właśnie tacy jak ty ...CUKROWY, ĆWIKŁOWY, WERBALNY!!!
Do "prowokacji" odniosłem się poprzednio!!!
Odnośnie "ps. Z uwagi na to jak nerwowo zareagowałeś na moją propozycje na napis na czole i ewentualny wpie..ol, domniemam że być może byłeś nękany w szkole i masz jakiś uraz do ogółu społeczeństwa." No cóż starasz się, ale znów kompromitujesz swoje warzywo.
SPRAWIASZ WRAŻENIE KOLESIA KTÓRY ŚCIĄGA Z INTERNETU NAPISY DO FILMÓW Z LEKTOREM..., ... CUKROWY, ĆWIKŁOWY, WERBALNY!!!

ocenił(a) film na 9
melo_man

Naśladowania? Kogo? Czego? Że niby ciebie, chyba coś ci się przyśniło, zaraz potem bym musiał sobie strzelić w łeb. A co do zmiany wizerunku, zmieniłem tylko język, nic poza tym.
Jeśli chodzi o obelgi to przyznaje że użyłem niekoniecznie kulturalnego sformułowania, ale doskonale wiesz czego się spodziewać pod tematami (oderwanymi od rzeczywistości) które w wielu przypadkach bez powodzenia zakładasz, ja już żałuje że wdepnąłem w to co tematem nie jest. I właśnie fakt że próbujesz szerzyć idiotyczny proceder robi z ciebie internetowego zboczeńca który czepie z całej sytuacji perwersyjną satysfakcję (twój język). Grupa użytkowników jaką „reprezentujesz” – troll jest omijana wielkim łukiem przez normalnych ludzi którzy chcą wymienić poglądy na forum, z tego powodu zapewne ubolewasz – „płaczesz rzewnymi łzami”. Nadal nie wytłumaczyłeś dlaczego kontynuujesz swoje „dzieło”, i gadasz że celem są tacy jak ja. Czyli co, szukasz ofiary która skusi się by „zadrzeć” z internetowym pseudopogromcą formowym? Później marnujesz czas na dyskusje z delikwentem wyzywając go dziwnymi określeniami które traktujesz jako inwektywy lub tez słowami których on sam użył. Patrząc z boku na całą sytuację, specjalnie prowokujesz takie zdarzenie po czym próbujesz udowodnić swoje chore teorie. Następnie zapychasz nimi całe wersy swojej kretyńskiej argumentacji.
Dla mnie zakrawa to o jakąś chorą dewiację, zaspokajasz się w ten sposób? Przyznaj.
Szczerze jest mi ciebie żal, nikt poważny się tak nie zachowuje, jesteś domorosłym filozofem, który szuka uzasadnienia swoich beznadziejnych działań w jakiś wyższych celach, które w rzeczywistości mają zapchać twoją mentalną pustką. Na dodatek jesteś jeszcze na tyle cienki, że szukasz ofiary spośród szarych użytkowników filmwebu.

Jeśli chodzi o twój wpis w którym przytoczyłeś wiele z moich słów żeby poddać je pod wątpliwość (czego się spodziewałem), to uznaje że z fragmentami których nie przytoczyłeś zgadzasz się - z czego niezmiernie się cieszę.

ocenił(a) film na 1
bacus1

"Naśladowania? Kogo? Czego? Że niby ciebie, chyba coś ci się przyśniło, zaraz potem bym musiał sobie strzelić w łeb. A co do zmiany wizerunku, zmieniłem tylko język, nic poza tym."
Tu chyba nic nie muszę dodawać...!!!

" I właśnie fakt że próbujesz szerzyć idiotyczny proceder robi z ciebie internetowego zboczeńca który czepie z całej sytuacji perwersyjną satysfakcję (twój język). "
Czyli jednak nieudolne naśladownictwo ...CUKROWY, ĆWIKŁOWY,WERBALNY!!!

"Grupa użytkowników jaką „reprezentujesz” – troll jest omijana wielkim łukiem przez normalnych ludzi którzy chcą wymienić poglądy na forum"
W twoim przypadku trudno się z tobą nie zgodzić ...cukrowy werbalny NIENORMALNY...!!! Znów strzeliłeś sobie w kolano!!! Myśl, myśl, albo przynajmniej się staraj, nim znów napiszesz coś równie durnego...

"z tego powodu zapewne ubolewasz – „płaczesz rzewnymi łzami”"
Idiotyczny wniosek, głupszy niż wszystkie pozostałe, ale czego się spodziewać...(dobra rada, nie wąchaj tyle rozpuszczalników, bo do reszty zniszczysz zdolność wymiany informacji między neuronami)...

"Nadal nie wytłumaczyłeś dlaczego kontynuujesz swoje „dzieło”, i gadasz że celem są tacy jak ja. "
Otóż ...CUKROWY, ĆWIKŁOWY, WERBALNY, NIENORMALNY, osoby takie jak ty i tobie podobne, kiedy natrafią na kogoś operującego inną opinią, innym podejściem do życia, innymi poglądami, od twoich i tobie podobnych, są obiektami piętnowania, przemocy, wyzwisk, gróźb, prześladowań("ostry wpier..ol") itp. A ja uwielbiam takich wystraszonych prostaczków, którzy nic nie rozumieją i ze strachu przed „odmiennością” cierpiąc na upośledzoną tolerancję, starają się, swoimi małymi warzywkami, którym najwyraźniej zbyt wcześnie odcięto liście od korzenia (czego efektem było niedotlenienie mózgu - CHOCIARZ TOBIE ODCIĘTO NIM MÓZG SIĘ WYKSZTAŁCIŁ), atakować ją w wulgarny przyziemny sposób, bez logiki i argumentów, Uwielbiam kiedy swoimi wypocinami obnażacie swoje intelektualne braki i dajecie do zrozumienia, że wasze zdanie jest warte tyle co nic... Inna sprawa że nikogo na fora nie zapraszam, sami wchodzicie i sami pchacie się pod nóż, robiąc chlew. Zwłaszcza tacy jak TY("zasarkany, popier..iło, wpie..ol")próbujący się dowartościować kosztem kogoś ocenianego z góry za wpis!!!

Widzisz jakie twoje warzywo jest TĘPE i jak to przyznałeś (wyżej) NIENORMALNE, kiedy czytam te wszystkie brednie, jakie wypisujesz, to mnie śmiech na glebę kładzie. Sam zarzucasz komuś że próbuje się dowartościować a twoje posty, na tym forum to niby czym są (zwłaszcza pierwszy i drugi)...?!!!

"Dla mnie zakrawa to o jakąś chorą dewiację, zaspokajasz się w ten sposób? Przyznaj."
Kiedy czytam te twoje wypociny, nieskładne, bezładne, buraczne, to przyznaje, mam ogromną satysfakcję, a jeśli to chora dewiacja, to jest ona bardzo przyjemna i nie mam zamiaru z nią walczyć. Mogę cię tylko prosić o to, byś nadal obnażał swoje braki...

„Szczerze jest mi ciebie żal, nikt poważny się tak nie zachowuje”
Myślę że ty jesteś bardzo poważny, wystarczy poczytać wszystkie twoje wpisy...
No i nie rozumiesz słowa” filozofia”. Zresztą nad czym się tu rozwodzić ty w ogóle mało rozumiesz, używasz słów których znaczenia nie ogarniasz i argumentów które świadczą przeciw tobie ... CUKROWY WERBALNY FILOZOFIE. Ta cała twoja pseudo-psychoanaliza niby mnie, najbardziej pasuje właśnie do ciebie i twojej grządki na szyi, podlewaj ja czasem olejem, bo naprawdę ciężko trybi...

ocenił(a) film na 9
melo_man

tak tak, nie rozumiem, , skala IQ zaczyna się ode mnie, na dodatek rzekomo cie naśladuje, jestem wystraszony, i nie rozumiem słownictwa którego używam, a na koniec dowiaduje się że pisałem o sobie, o kuźwa. gratuluje, wiekszego manipulanta ze świeca szukać, brak mi siły żeby odpisywac na te twoje pierdoły. Już teraz rozumiem jak powstają twoje pozbawione merytorycznej treści wpisy - lanie wody to twoja specjalnośc, jak na zawodowca od pompowania idiotyzmów w tekst przystało. Wiesz co? Obrazowo sytuacje można opisac w ten sposób że gasisz pożar którego nie ma, a sam palisz sie żywym ogniem, wiec niech ktoś cie nakryje kocem, lub proponuje lepsze wyjście dla ogółu społeczenstwa: konaj w konwulsjach które sam uważasz za przyjemne, masochisto, ale rób to w samotności bo ja nie będę w tym uczestniczył. Pozdrawiam i życzę sobie żeby podstawą do sprzedaży komputera i udostępnieniem sieci takim osobnikom jak ty było zaświadczenie od psychiatry o względnym zdrowiu umysłowym.

ocenił(a) film na 1
bacus1

Napisz list do mikołaja, tylko zastanów się dwa razy, zanim napiszesz o co chodzi, bys sam sobie nie zaprzeczył "werbalnie" ...cukrowy...

melo_man

Skoro jestes tak wierzacy to ogladaj filmy Religijne ja jestem Ateista to wiec nie masz sie co do mnie przyczepic,a wiadomo jak zawsze Religia nie byla obowiazkowa w szkole,bo nie wszystko co pisza w tych jak by pismach swietych ktore dla mnie nie sa swiete musi byc prawda,nie chce zabardzo ci jechac na twoja Religie bo by bylo zabardzo nie przyzwoite z mojej strony,a Jesli chodzi o filmy Gangsterkie to ma byc plogawy,ma byc przemoc itd bo wtedy to by nie bylo by juz film o Gangsterach i jestem ciekaw jak sie wypowiedziales na Ojcu Chrzestnym.Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
melo_man

Dla mnie nie ma PIekla ani nieba i Boga tez nie ma,Diablow Szatanow,Aniolow tez nie ma to wymysl czlowieka,a jak mam w cos wiezyc czy jest zycie poza smiercia czy sie idzie do nieba czy do piekla to trzeba mi to udowodnic nie slowami,bo ja taka bajke tez moge sobie stworzyc,i nikt ci nie udowodni ze cos takiego istnieje,gdyby by byl bog to by udzie wiezyli w jednego boga a nie jak np inni w budde i jescze w inne korzenia,to wiec dla mnie to jest zwykla bojda nic wiecej,i nie zamkna mnie za to ze nie chodze do kosciola itd bo ja wierze w to co widze i czuje a nie w toco slysze i co ludzie opowiadaja,wole sie sam do takich zeczy przekonac i jesli np wierzysz ze tylko my jestesmy na swiecie to sie mylisz bo wszechswiat jest niekonczacy sie i w dodadku calyczas sie powiekrza bo my mieszkamy w takiej kulki gwiazdozbiorze gdzie jest kilka planet na ktorych jescze czlowiek nie byl wiekszosci,i nie modl sie za mnie bo ja nie wiem dokogo ty sie bedziesz modlil?? do kogos kogo niewidzisz?? iznasz tylko z opowiesci?ß gdyby w kosciele by ci powiedzieli ze bogiem jest gumis lub smerf uwierzylbys??,podejrzewam ze tak bo ludzie mocno wierzacy ci co chodza do kosciola to wierza w kazde slowo ksiedza ktore by powiedzial.Dziekuje.

melo_man

Sorry za bledy jak cos pospieszylem sie troche wasza wysokosc.

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Szacowny Ateisto piszesz że "wszechswiat jest niekonczacy sie i w dodadku calyczas sie powiekrza", tak na logikę, jak coś niekończącego może się powiększać?

melo_man

Wiesz to jest tez jako przez naukowcow dziwnie obliczone wiec ja mam troche inna wiare niz ty,dla ludzi wszechswiat moze byc niekonczacy a dla innych mieszkajacych w innych galaktykach nie,bo watpie zebysmy byli sami natym wszechswiecie,wiec ja mniej wiecej swoje wiem,wole ole np ogladac takie dokumenty o koncach swiata niz np Arka noego :) Bez obrazy jak cos no ale poprostu wiadomo ze ty zyjesz w innym swiecie i ja tez a nikt niemoze niko zmuszac do jakiejs tam wiary wiec,nie obraz sie ale dla mnie kosciol to jest wiadomo cos wyslonego przez czlowieka a ze ktos cos wymyslil jakas historie o bogu itd i choc naprawde o nim nic nie wiadomo,jesli chodzi o sprawy pozagrobowe moje stwierdzenie jest takie iz czlowiek rodzi sie na nowo w nowym wcieleniu,mezczyzny lub kobiety lub zwierzaka albo po prostu nic nie ma taka jest moja wiara chyba ze sie budzisz jako Zombie (To byl zart z tym Zombie).

deep1984_84

Poczytaj sobie to sie dowiesz,sa tez specjalne filmy dokumentalne o tym nawet na Youtube chyba ze niekozystasz z tego po uwazasz ze to jest dzielo szatana.

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Jeśli coś jest niekończące to nie posiada granic, a jeżeli coś się powiększa, to te granice musi przekraczać i ustanawiać coraz to nowe...Proszę wyjaśnij ciemniakowi, jakąś konsekwencje i logiczną determinację tego zdania "wszechswiat jest niekonczacy sie i w dodadku calyczas sie powiekrza".

melo_man

I Sam na siebie wiezdzasz :) ,Wybacz ale nie moge pisac polskich czcionek bo nie ma mnie Polsce :) no juz ci pisalem na Yutubie sa filmy dokumentalne o tym to ci wytlumaczy a jawszystkiego nie zapamietuje,ja bardziej wierze naukowca niz apostolom,i nie nazywaj sie ciemniakiem bo kazdy czlowiek jest w jakis sposob inteligentny.

melo_man

I sie tak nie stresoj bo jestem tylko czlowiekiem.A czlowiek jest tak cwany i czasem glopi ze na odleglosc moze napisac wszystko a prosto w oczy nie potrafilby ci wszystkiego powiedziec.

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Jeśli oglądasz logiczny ateisto(ateizm jest oparty na logice ) filmy na YouTube, którym brak logiki i na tej podstawie wyciągasz wnioski, nad którymi się nie zastanawiasz lub nie potrafisz zrozumieć, czego przykładem jest zdanie "wszechswiat jest niekonczacy sie i w dodadku calyczas sie powiekrza" ośmieszasz się i obnażasz intelektualne braki. W dyskusji w cztery oczy zniszczyłbym cię...

melo_man

Ale o tym tez sa rozne watki byc moze ze zaduzo sie naogladalem i mogem cos pokrecic wiec w 100% nie wiem jak to bylo a Pulp Fiction pierwszy raz ogladalem jak bylem niepelnoletni :) to napewno nie jendo dziecko oglada ten film wiec nie kazdemu musi sie cos psuc w psychice przez gry komputerowe i przemoc oraz wulgaryzm w filmach,no ja ogladam cale zycie filmy o sztukach walki i jescze mi nie odbilo to zalezy od psychiki czlowieka i wiadomo jak czlowiek zostal wychowany,moim zdaniem to tez zalezy od znaku zodiaku bo moiom zdaniem znaki zodiaku o czlowieku sporo tez mowia jaki jest.

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Teraz się ze mnie nabijasz, ateista który wieży we wróżki i astrologię... jasne hehe

melo_man

We wrozki nie w horoskop tak ale nie w te laski co kaza do siebie dzwonic opd jakas platna droga linia wystarczy w interncie poczytac,sprawdzilem paru kolegow i sobie poczytalem ich znakach no i okazalo sie ze to co ich opisuje to jest wiekszosci prawda,wiec niewyjolem sobie tak poprostu z glowy tylko sie przekonalem,a w Astrologie wierze bardziej niz w religie i zycie pozagrobowe.

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Kolego piszesz o czymś na czym się nie znasz. Znów brak konsekwencji logicznej "We wrozki nie w horoskop tak" Kto wg ciebie układa horoskopy?

melo_man

A ty sie na niczym nie znasz tylko na swojej religji :)

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Na czym opierasz swój osąd?

ocenił(a) film na 1
melo_man

Druga sprawa: Naukowcy, a sugerujesz że im należy wierzyć bardziej, uważają astrologie za brednie. Te twoje poglądy są dość kiepskie i niekonsekwentne!

melo_man

To wytlumacz mi jak Jezus moze byc Synem Boga skoro Jezus byl urodzony przez czlowieka??

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

Kwestia wiary i otwartości umysłu... Dziś już nie będę pisał, muszę iść spać, bo jutro szkoła i klasówka z chemii. Proszę trzymaj za mnie kciuki. Mam naprawdę ciężki rok w technikum, a za rok matura..:-(

melo_man

Jak sie przylozysz to dasz sobie rade.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
melo_man

Ja jestem katolikiem i chodzę regularnie do kościoła.Ale ten film mi się podoba czy to znaczy że mam grzech?Nie.Więc po co aż tak jechać po tym filmie.Wg mnie film dla każdego .

użytkownik usunięty
melo_man

Gdzie jest napisane, że "Pulp Fiction" to film Rodrigueza?

ocenił(a) film na 1

Na tym forum możesz o tym przeczytać!

użytkownik usunięty
melo_man

A gdzieś jeszcze oprócz tego forum?

ocenił(a) film na 1

W matrixie podobno...

użytkownik usunięty
melo_man

Czyli nigdzie.

ocenił(a) film na 1

Prawie nigdzie, na moim forum można...

użytkownik usunięty
melo_man

Trololololo :P

ocenił(a) film na 1

Jestem tu nowy i nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... Więc może zdefiniuj i wyjaśnij mi, bom prostak słowo "Trololololo"...

użytkownik usunięty
melo_man

Możne też powiedzieć "Trolling", "Trollowanie" bądź "Prowokacja". Jak tam wolisz : )

ocenił(a) film na 1

Jednak wole Trololololo...

użytkownik usunięty
melo_man

słaba prowokacja.

ocenił(a) film na 1

Czy ja wiem? akcja ciągle trwa...

słaby? ślepa jesteś?

użytkownik usunięty
pancho85

tylko debil będzie się wykłócał z trollem. -.-