Myślałem, że to będzie kawał dobrej komedii - niestety wyszła straszna kaszana. Film trwa prawie 2 godziny w tym śmieszna jest chyba jedna scena, no może dwie... Bardzo się zawiodłem.
Nie polecam, strata czasu.
-----------------------------------------------------------
Zapraszam na mojego bloga: http://www.filmweb.pl/user/Thomass
Znajdziesz tam między innymi listę ostatnio oglądanych przeze mnie filmów wraz z opiniami i ocenami. ;)
Właśnie zastanawiam się czy iść ale po tych komentarzach co tu widzę to chyba dam sobie na spokój skoro mówicie, że strata czasu.
Nie sugerowała bym się szczególnie wypowiedziami na forum, momentami są za bardzo hmmm jak to nazwać przesadnie negatywne.
Od siebie napiszę tylko tyle, że nawet przyjemna lekka komedia, ale nie każdemu po prostu trafia w gust.
Może masz i rację.
A co mi tam wybiorę się na tą komedię a później napiszę czy była fajna czy nie ;p
Ja szczerze odradzam. Ni to śmieszne, ni przyjemne. Jedynie dwa śmieszne momenty to jak dziecko załatwia potrzebę fizjologiczną w sklepie.
Ogolnie to nie polecam. Szkoda kasy. Lepiej poczekac i obejrzec pozniej na DVD ale to tez w ostatecznosci. Lubie Vaughn'a, lubie Favreau ale ten film im najnormalniej w świecie nie wyszedł. Wygląda to tak jakby napisali scenariusz w jeden wieczór na kolanie. Zebrali fundusze, ekipe i pojechali na wakacje a w miedzyczasie nakrecili pare scen, skleili to naprędce i tyle. Miała być komedia ale ja jakoś nie widziałem tam śmiesznych scen. No może poza rolą tego młodego syna Dave'a. Ogólnie zawiodłem sie na tym filmie. W trailerze jeszcze jakoś to fajnie wyglądało tutaj wieje nudą od pierwszej do ostatniej minuty. Jedyny plus tej produkcji to fajne widoczki. Nic wiecej
Ode mnie 4/10
Liczylam na fajna komedie, bo widzialam ciekawe zwiastuny i znani aktorzy w obsadzie, jednak ostatecznie wyszlo slabiutko.. Film dosc nudny, a zakonczenie strasznie naciagane.
Jedynie pozytywne w filmie to cudowne rajskie krajobrazy, przepiekne piaszczyste plaze i turkusowa woda..
No jeszcze scena z rekinem w miare smieszna:)