Jezu Emka ten cały Matrix chyba rzucił ci się na głowę. Czy ty myślisz iż wszystko jest ściągnięte z tego przereklamowanego komercyjnego pełnego efektów i niczego więcej blockubustera ? Chciałbym cię oświecić i powiedzieć, że "Raport" powstał na pods. opowiadania Dicka, które napisał on jakieś 50 lat temu więc nie chrzań i nie gadaj, że coś ci się ono z imieniem Neo kojarzy. P.S. Ile ty masz lat ? Boże żeby tylko na efekty zwracać uwagę...
...
no wiec po pierwsze: nie tylko na efekty zwracam uwage, a tak szczerze mowiac to prawie wcale na nie uwagi nie zwracam ale jesli w filmnie nie interesuje mnie prawie nic innego to tylko to pozostaje. jak juz powiedzialam wczesniej o tym ze scenariusz jest napisany na podstawie ksiazki pojecia zielonego nie miala gdyz nigdzie na ten dosc istotny fakt sie nie natknelam, a to rzeczywiscie zmienia postac rzeczy wiec z gorym przepraszam za slowa krytyki odnosnie nazwiska niemniej jednak bardzo misie ono z matriksowym Neo kojarzy. no wlasnie...co do "matrixa" to pwoiem ci ...i moze nawet tu cie zaskocze, ze owy film najzwyczajniej w swiecie mi sie nie poodbal. owszem wywarl na mnie spore wrazenie, ale to chyba jak na wiekszosci widzow z wiekla ulga powturze jednak ze nie przypadl mi do gustu co wiecej zniechecil mnie do postaci Keanu Reeves'a i Laurence Fishburne. No skoro juz wytlumaczylam to co mialam na mysli a cozle zopstalo zrozumiane lub nawet wcale zrzumiane nie zostalo pozwoliscie ponowie ze skoncze owy temat i po porstu na temat "raportu mniejszosci" wypowiadac sie tu juz nie bede.
matrix
A mi się Matrix bardzo podobał, a Laurence Fishburne w szczególności (i nie może być mowy o jakimkolwiek zrażaniu się do obydwu aktorów z mojej strony), ale każdy ma swoje zdanie:). A Raportu jeszcze nie oglądałem. W moim miasteczku może jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia się pojawi, hehehe.
...
cóż...dziekuje za to iż nie nawrzucaleś na mnie za to że nie podobał mi sie jakis film i za to że pozwoliłam sobie wyrazić tu MOJĄ opinię. a tak poza tym to życze ci miłego oglądania "Minority Report" i mam nadzieje że spodoba Ci sie ten film.