PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7738}

Raport mniejszości

Minority Report
2002
7,3 232 tys. ocen
7,3 10 1 232377
7,2 62 krytyków
Raport mniejszości
powrót do forum filmu Raport mniejszości

Do eMki

użytkownik usunięty

Jezu Emka ten cały Matrix chyba rzucił ci się na głowę. Czy ty myślisz iż wszystko jest ściągnięte z tego przereklamowanego komercyjnego pełnego efektów i niczego więcej blockubustera ? Chciałbym cię oświecić i powiedzieć, że "Raport" powstał na pods. opowiadania Dicka, które napisał on jakieś 50 lat temu więc nie chrzań i nie gadaj, że coś ci się ono z imieniem Neo kojarzy. P.S. Ile ty masz lat ? Boże żeby tylko na efekty zwracać uwagę...

użytkownik usunięty

...
no wiec po pierwsze: nie tylko na efekty zwracam uwage, a tak szczerze mowiac to prawie wcale na nie uwagi nie zwracam ale jesli w filmnie nie interesuje mnie prawie nic innego to tylko to pozostaje. jak juz powiedzialam wczesniej o tym ze scenariusz jest napisany na podstawie ksiazki pojecia zielonego nie miala gdyz nigdzie na ten dosc istotny fakt sie nie natknelam, a to rzeczywiscie zmienia postac rzeczy wiec z gorym przepraszam za slowa krytyki odnosnie nazwiska niemniej jednak bardzo misie ono z matriksowym Neo kojarzy. no wlasnie...co do "matrixa" to pwoiem ci ...i moze nawet tu cie zaskocze, ze owy film najzwyczajniej w swiecie mi sie nie poodbal. owszem wywarl na mnie spore wrazenie, ale to chyba jak na wiekszosci widzow z wiekla ulga powturze jednak ze nie przypadl mi do gustu co wiecej zniechecil mnie do postaci Keanu Reeves'a i Laurence Fishburne. No skoro juz wytlumaczylam to co mialam na mysli a cozle zopstalo zrozumiane lub nawet wcale zrzumiane nie zostalo pozwoliscie ponowie ze skoncze owy temat i po porstu na temat "raportu mniejszosci" wypowiadac sie tu juz nie bede.

ocenił(a) film na 8

matrix
A mi się Matrix bardzo podobał, a Laurence Fishburne w szczególności (i nie może być mowy o jakimkolwiek zrażaniu się do obydwu aktorów z mojej strony), ale każdy ma swoje zdanie:). A Raportu jeszcze nie oglądałem. W moim miasteczku może jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia się pojawi, hehehe.

użytkownik usunięty
katrol

...
cóż...dziekuje za to iż nie nawrzucaleś na mnie za to że nie podobał mi sie jakis film i za to że pozwoliłam sobie wyrazić tu MOJĄ opinię. a tak poza tym to życze ci miłego oglądania "Minority Report" i mam nadzieje że spodoba Ci sie ten film.

ocenił(a) film na 8

Nie ma za co...
...myślę, że nie o to chodzi by obrzucać kogoś błotem za wyrażanie swoich własnych opinii. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania, a poza tym o gustach się nie dyskutuje:) Pozdrawiam.