Rekonstrukcja

Reconstruction
2003
7,4 5,9 tys. ocen
7,4 10 1 5912
6,8 5 krytyków
Rekonstrukcja
powrót do forum filmu Rekonstrukcja

Wlasnie obejrzalem film ktory wiekszosc ludzi tak strasznie zachwala.Szczerze mowiac nie znalazlem w tym filmie nic nadzwyczajnego, chyba ze cos nadzwyczajnego musi oznaczac cos udzwinionego...W filmie mozna sie pogubic, jest on nie spójny, po prostu na siłem probowano stworzyc dzieło artystyczne,niestety z mizernym skutkiem.Zdjecia dosc dobre, muzyka pasuje i jest po prostu wysmienita,ale sam film wg Mnie jest słaby, nie mowie ze musial on wygladac jak jakas komercyjna komedia romantyczna,ale chociaz mozna bylo stworzyc cos normalnego.Zaluje ze stracilem swoj czas ogladajac tego sredniaka.Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 2
Soulfly0

Mam dokładnie takie same odczucia. Dobry warsztat, ale mierny scenariusz/pomysł na film.

ocenił(a) film na 8
stach_m

E tam, nie zgadzam się z wami. Czy każdy film musi być "normalny" żeby dało się go oglądać? Mnie bardzo podobała się forma w jakiej przedstawiono tę historię, nie zgadzam się, że udziwniano ją na siłę. Osobiście nie przepadam za filmami o miłości, ale ten wyjątkowo mnie urzekł i to właśnie ze względu na brak dosłowności, niedopowiedzenia i tę wspaniałą, senną atmosferę.