aktorstwo typu drewno?? gdzie ty masz oczy ;/ naprawde genialna gra matki i harrego .. w porównianiu z większoscia obecnych filmów to naprawde mega.
dokładnie.. wcale nie jest tak łatwo pewnie zagrać naćpaną jak by sie wydawało;/
Dla Ciebie to nuda? Ten film jest... Obejrzałem go przed chwilą i nadal mam ciarki na całym ciele. Jest niesamowity
Jak dla mnie aktorstwo rewelacyjne. Emocje Harrego niemalże czułam sama, a jego matka mnie przerażała. Sama czułam się zagubiona.
Film zrobił na mnie ogromne wrażenie przez dobre 5 min po nim nie mogłam się pozbierać...
Cooo? Nie no przepraszam, ja zawsze staram się szanować KAŻDE zdanie, ale, że aktorstwo w tym filmie to drewno to już nie scierpię. Burstyn fenomenalna, ja bym jej Oskara za tą rolę dała! Leto i Connelly też bardzo dobrze i przede wszystkim świetnie grali emocjami, gdzie tu drewno? Filmy tego typu, w których nie stawia się na akcję, ale na fabułę, emocje nie maja niczego więcej do zaoferowania jak tylko historię, która musi widza poruszyć i do niego dotrzeć - ten film to właśnie ma za sprawą m.in. rewelacyjnego aktorstwa. Ale to tylko takie moje gadanie, nie to, że próbuję Cię do czegokolwiek przekonać, ale poprostu nie zgadzam się totalnie z Twoja opinią, jest niesprawiedliwa.