PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685386
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Dobry film

ocenił(a) film na 10

Mój ulubiony film. Ma głębię.

ocenił(a) film na 8
KubaLBN92

No powiem ci, ze szalu nie bylo:) Tzn podobal mi sie, podobala mi sie gra aktorska deppa, bo go uwielbiam:P Ale film jako calosc nie powalil mnie:) Czegos mi zabraklo:) Ogladam dalej filmy z twojej listy:)

ocenił(a) film na 1
Martalu

Film jest zrealizowany w konwencji baśni więc może zabrakło realizmu:)
Czekam na dalsze opinie:)

ocenił(a) film na 8
KubaLBN92

Nie nie o realizm tu chodzi, ale tak czy inaczej ma dobra 7 ode mnie:)

ocenił(a) film na 1
Martalu

Mhm, rozumiem. Fajnie że mogłem polecić coś co sie spodobało:)

ocenił(a) film na 8
KubaLBN92

Ogladalam Nasza klase. Swietny film. Niby temat taki normalny,ale wszystko jest tak genialnie zrobione,ze nie moglam oderwac oczu. Dawno film nie wywolal we mnie takich emocji:)

ocenił(a) film na 1
Martalu

Bardzo się cieszę:) Film rzeczywiście mocny

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

kubal ty trolu

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Ciężki? w sensie, że duzo miejsca zajmuje na dysku? Zlepek kilku historii tak Cie zmęczył, że pomieszał Ci w glowie? Daj spokój. Obiecuje, że będe pamiętał że jestes znanym krytykiem.

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

zapomnialem ze mam do czynienia ze znanym krytykiem filmowym

ocenił(a) film na 1
promaq

Ciężki w odbiorze młotku, nie wiem czy wiesz ale w dzisiejszych czasach nieco ciężko wypowiadać się o wielkości jakiegokolwiek pliku.
Pomijając Twoją bezsensowną ironię, rozumiem że uważasz iż któryś z wymienionych przeze mnie filmów nie spełnia wcześniej wymienionych warunków. Który? Amores Perros?

Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedź panie krytyku bez jakichkolwiek ocen.

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

pochlebiasz mi, ale nie jestem krytykiem. Tak samo jak Ty zresztą. Koniec mojej błyskotliwej wypowiedzi

ocenił(a) film na 1
promaq

Pochlebiam Ci nazywając Cie młotkiem?;p Czy też może masz problemy z dostrzeganiem ironii?
Powiedz mi drogi kolego, na jakiej podstawie twierdzisz, że nie jestem krytykiem. Na razie z Twojej strony dostrzegam jedynie niczym nie poparte insynuacje wysuwane pod moim adresem. Zero konkretów, o błyskach nie wspominając.

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Nie będe z Tobą dyskutował bo wiem wszystko czego mogę się spodziewać z Twojej odpowiedzi. Mam nadzieje, że na tym zakończymy tą dyskusje o niczym. I nie nazywaj mnie drogim kolegą, tym bardziej ironicznie. Yo

ocenił(a) film na 1
promaq

Widzisz, wyjeżdżasz z jakimiś inwektywami pod moim adresem. Na prośbę o przedstawienie jakichkolwiek argumentów mówisz że kończysz tą dyskusję o niczym. Mam dwa pytania w związku z tym:
1) z czyjej winy "dyskusja" ta była "o niczym"?
2) po co w ogóle zaczynałeś, skoro nie masz nic konkretnego do napisania?

P.S. "Bowiem" piszemy razem:)

Pozdrawiam drogi kolego

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Bo wiem, że jesteś debilem... piszemy razem? nie bierz tego do siebie, to tylko przykład. Strasznie lubisz pouczać. Yo!

ocenił(a) film na 1
promaq

Zastanawiającym jest fakt, iż ustosunkowałeś się jedynie do najmniej istotnej części mojej wypowiedzi. Czyżby świadczyło to o braku czegokolwiek sensownego do powiedzenia?

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Masz racje nie mam argumentów. Mam nadzieje, że Cie to pocieszyło