PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685386
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Czuję się oszukana. Wystawiam 4 za muzykę, liczne wizualizacje wyobrażeń bohaterów i za brak hepi endu. Ale i tak przeszkadza mi sposób prezentacji całej czwórki, chyba, że to też miało odnosić się wyłącznie do tego, jak oni sami siebie widzą. Cóż, do mnie to nie przemawia. Do tego film nie wciąga. Półtorej godziny wyrzucone w próżne.

hahahahahaha... sprawdz, czy sciagnelas wlasciwa kopie! ;)

ocenił(a) film na 10

4 za muzykę? wizualizacje wyobrażeń ? BRAK "HEPI ENDU"? wtf to prowokacja jakaś ?:D

Ty chcesz "HEPI END" w dramacie?!?! Pozdro.

ocenił(a) film na 6
bartoszcyc8

Polecam poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Pozdro.

Binio

Polecam kurs dobrego wychowania. Pozdro.

ocenił(a) film na 6
bartoszcyc8

Ewidentnie pokazujesz, że tobie nie brakuje dobrego wychowania w tematach takich jak ten:
http://www.filmweb.pl/film/Zielona+mila-1999-862/discussion/Kiepska+ekranizacja+ ewangelii,1996782

Widząc poziom dyskusji, jaki prezentujesz nie mam zamiaru kontynuować tej wymiany zdań, bo podejrzewam, jak może się to skończyć. "Pozdro".

ocenił(a) film na 10
bartoszcyc8

Również polecam ci czytanie ze zrozumiem oraz kurs dobrego wychowania, hipokryto.

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

ocenił(a) film na 10

Hahah, wracaj oglądać swoją Hanne Montanne..

ocenił(a) film na 6

Jak dla mnie to przerysowany.

ocenił(a) film na 4

te rekomendacje wcale ani trochę nie działają, nie sugeruj się nimi. Jak chcesz dobre rekomendacje na podstawie Twojego gustu to polecam criticker.com

Dokładnie tak, syf na kółkach bez kółek.