Zazdrość nie ma tu nic do rzeczy prymitywie. Skończcie wreszcie z tym argumentem, bo jest on chu*owy. Byłby dobry, jeśli manypakiao7 dawałby każdemu przystojnemu, bogatemu aktorowi 1, a tak nie jest. Czemu akurat miałby zazdrościć temu drewniakowi, a nie Deppowi, któremu dał dychę? Depp jest sławniejszy, ma więcej kasy i więcej lasek na niego leci.
Po prostu Jared Leto zagrał w tym filmie (jak i w większości innych) słabiutko i musisz się z tym pogodzić.
żartowałam przecież :* moim zdaniem zagral tak sobie, ale rola nie była raczej zbyt wymagająca, więc nie ma co go krytykować.
Czemu nie założyłeś tematu na forum pod jego profilem? Tam by cię fani zlinczowali. Tutaj jest spokój raczej.
wybacz, że to powiem, ale muszę WAL SIĘ. widocznie nie jesteś zapoznany z wyznacznikami genialnego aktorstwa. to, co wykonuje w tym filmie Jared jest naprawdę mistrzowskie i niesamowite.
nic innego nie pozostaje mi jak wyśmiać twoją wypowiedz, a więc - bahahahahahaha!!!
hmm widzę, że Twoja dojrzałość ma bardzo podobny poziom, jak Twojego kolegi. a wierz mi, nie On nie plasuje się wysoko.
Drewno? Aktor, który cudownie wczuł się w role i zagrał na wysokim poziome nazywany jest "drewnem". Nie wiem w jakim świecie ja żyje.