Film utrzymany w niesamowicie posępnym humorze.. Przez pół filmu płakałam jak dziecko. Ciężko
jest się pozbierać po obejrzeniu tego filmu. Daję 8/10, bo jednak czegoś brakowało.
Polecam "Gran Torino" na poprawę nastroju, oczywiście jeśli nie widziałaś. Zdarzają się w nim sceny lekko dołujące, ale dominują komiczne.
Mnie osobiście ten film przeraził, mimo, że nigdy nie stosowałem takich używek, a kiedy słyszę tą melodyjkę z tego filmu to mnie ciarki przechodzą po plecach. Oglądałem go raz i obiecałem sobie, że nigdy więcej nie obejrzę tego filmu.
To sprobuj uzywek ... fajnie jest a ten film pokazuje tylko ich zle strony nie sugeruj sie tym ! :D
I właśnie poznając na te ,,złe strony '' powines/as sobie zapamiętać zeby nigdy nie zażywać żadnych używek
Komentarze typu ,,To spróbuj używek ... fajnie jest..'' Powinny być usuwane a autorzy blokowani
Filipek ty to pewnie z konopii jestes i ci to przebywanie w marihuaninie nic nie dalo bo dalej dretwy jak slup wysokiego napiecia xDxDxDxX
Ten film jest psychiczny. Przerażający. Genialny, ale przerażający. Muzyka zrobiła swoje. Jared Leto wypadł bardzo dobrze, ale to jak zagrała Ellen Burstyn... Brak słów. Obejrzałam go raz. Też nie zamierzam oglądać go ponownie. Sądzę, że puszczenie tego osobie, która uważa, że narkotyki są wspaniałe, może nie zmieni ich nastawienia do nich, ale skłoni do poważnego myślenia nad swoim zdaniem. Kilka seansów wyleczyłoby ich z uwielbienia na całe życie.