PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685398
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

bardzo przemawiajacy film

użytkownik usunięty

Ten film jest poprostu genialny!Po obejrzeniu jego całkowicie zmieniłam swoj poglad na świat.nawet nie zdawałam sobie sprwy jak łatwo mozna wpaść w nałóg(i to każdego rodzaju!!!)Bardzo dobrze, że ktos zrobił taki film. Do tej pory filmy tego typu nie pokazywały wszystkiego-ten film pokazuje rzeczywistość jaka nas otacza, mimo iż nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego, że takie rzeczy magą mieć miejsce i nas otaczac w życiu codziennym, ale niestety i takie rzeczy mają miejsce.Uświadomiłam sobie że na każdym kroku czekają mnie płapki w ktore mozna bardzo łatwo wpaść, niestety wydostanie sie z nich jest niemal, ze nie możliwe.Bardzo smutna historia i jak najbardziej na miejscu bedzie uronienie "morza" łez!Gorąco polecam! nie bojcie sie prawdy!!!

ocenił(a) film na 10

to niesamowite..
jak jeden film potrafi wpłynąć na człowieka, nieprawdaż?! mnie uświadomił ten film między innymi to że łatwo można coś zmienić w swoim życiu bezpowrotnie... i to ze życie jednego człowieka moze mnieć wpływ na innych.. jeden jego błąd i wali się wszystko.
"morze" łez to zdecydowanie za mało jak dla mnie "ocean" był by bardziej trafny. pozdrawiam!