rewelacyjna... nic dodac nic ująć;)Bez niej ten film nie byłby już tym samym..;]
ostatnio słyszałam ją w jakiej reklamie na Eurosporcie (:o)
chciałabym ją sciągnąć ale nie wiem czy ma ona jakiś tytuł czy co?:D
wiesz co ja mam jedną tą główną piosenkę..jak ściągasz piosenki to wpisz sobie po prostu requiem for a dream soundtrack i to wystarczy:))
Te muzyke będą grali na moim pogrzebie..... Jest cudowna. Mam ją na płycie i cały czas słucham.
melody_jodie może wysłąłabyś mi na maila piosenke "summer Overture?":D jak masz na płycie to wrzucić na kompa to już nic... ;) bo szukałam w necie ale darmowych soundtracków nie znalazłam... :(
Muzyka w filmie jest wyśmienita . Zapraszam do mojego bloga by po komentować muzę w filmach :)
Bez wątpienia muzyka jest najmocniejszą stroną filmu. Bez dźwięków, które w tak silnie oddziałują na psychikę widza, na pewno nie byłby tak dobry. Muzyka w połączeniu z obrazem stwarza ten niepowtarzalny klimat, nastrój, który sprawia, że jeszcze dwie godziny po obejrzeniu filmu serce bije jak oszalałe i masz poważne problemy z zasypianiem.
Poza tym też słyszałam ją na eurosporcie, niesamowita...
muzyka jest poprostu boska. Oszałamiająca, wprawia cżłowieka w stan całkowitego zamurowania...(bynajmniej mnie xD)
Sciągnelam sobie cala ścieżkę dźwiękową. rewelacja!
Kawałek: Instrumental Movie Themes - Requiem for a Dream Theme, jekliwe i funeralne jego brzmienie zawsze bedzie mi sie kojarzył z obrazem ludzkiego cierpienia, nie pozwoli mi na pewno zapomniec, ze nie ma nic smutniejszego od człowieka na granicy psychicznej katastrofy. Zawsze mi jest smutno gdy go słysze, a wcale nie jestem typem sentymentalnym...