Widziałam trailer jest naprawdę super, a znając reżysera to film poprostu skutecznie zwala z nóg. napewno obejrzę!!!
Re: obejrze napewno
No to fantastycznie,że postanowiłaś się z nami tym podzielić....Ciekawe czy to będzię kolejny film, który skomentujesz dwoma zdaniami, czy jednak zdecydujesz się na trzy, bo Cię mocniej "kopnie".....
Kurcze to jest arcyfilm, arcydzieło i nie odpowiadam za siebie jeśli przeczytam komentarz "film niezły, aktorzy zagrali dobrze" ...;p
obejrze napewno
A z twojej strony to fantastycznie, ze postanowiłaś odpowiedzieć prawie kazdemu kto dodał tu komentarz. Gdy obejrzę film to skomentuję go tyloma zdanaimi iloma będę chciała, o jednych filmach warto pisać o innych nie. Ja już w tej chwili (nie oglądając jeszcze filmu) uważam iż jest on z pewnością aryfilmem i wystarczyłoby abyś zobaczyła jakie filmy należą do moich ulubionych aby to wiedzieć. Taki komentarz jaki jest mi sugerowany raczej przypisałabym tobie.
re: re
no cóż...Requeim dla snu to film dla mnei bardzo ważny, dlatego tyle o nim pisze. A komentarze "z przyjemnością obejrzę" czy "obejrzę napewno" są dość irytującą manierą. Dla mnei filmy wiele znaczą i nie są tlyko jakimiś obrazkami...Dlatego tak mnie irytuje trakotownaie ich po macoszemu