PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465674}

Resident Evil: Degeneracja

Baiohazâdo: Dijenerêshon
2008
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13518
5,7 6 krytyków
Resident Evil: Degeneracja
powrót do forum filmu Resident Evil: Degeneracja

Film oceniam na 6 czyli Nieżle, lepiej niz przecietny, powyzej sredniej. Dlaczego tylko 6?

Fakt animacja nawet niezla ale lepiej wyglada na screenach niz w akcji, czasami wypadala slabo a czasami lepiej [moze tlko mi sie tak wydaje?] Co najbardziej mnie urazilo to muzyka w porownaniu z poprzednimi czesciami [filmami] zabraklo jednak takich ostrych gitarowych kawałkow. Muzyka kwestia gustu moze i komus bardziej odpowiadala taka a nie inna. Co do scenariusza to specjalnie niczym nie zaskoczyl w zasadzie bylo troszke nudno, zabraklo mi w filmie klimatu [mimo iz ogladalem sobie po ciemku na sluchawkach] Zabrakło tego klimatu film ani mnie nie zaskoczyl, ani nie dal do myslenia ani nie przestraszyl. Poprostu niezla animiacja ale niech capcom zajmie sie robieniem gier niz filmow, bo gry robi naprawde swietne. Gralem w RE 2, 3,4 i 5 czesc tez sobie w marcu kupie Degeneration bylo niezłe niestety bez rewelacji.

ocenił(a) film na 9
Kunio_2

Wybredny a czego oczekiwales po animacji? ze juz zrobia perfekcyjny swiat? animacja wg mnie ciut lepsza niz w Final Fantasy spirit mi wlasnie sie spodobala animacja straszny film to nie byl ale fabula jak dla mnie trzymala w napieciu nie bylo caly czas bezmyslnego strzelania do zombie ja ocenilem go na 9/10 i nie zaluje ani minuty widac ze jestes strasznie wybredny podaj tytul swietnej animacji to moze ja tez skrytykujemy pod tymi samymi wzgledami co ty...

ocenił(a) film na 6
razielospl

Pod wzgledem animacji bardziej podobalo mi sie Appleseed

Kunio_2

Hm, ja nawet nie zamierzam tego filmu oceniać... Już lepiej pograć sobie w RE, a tego typu filmy zostawić Japońcom i Amerykanom.