PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465674}

Resident Evil: Degeneracja

Baiohazâdo: Dijenerêshon
2008
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13518
5,7 6 krytyków
Resident Evil: Degeneracja
powrót do forum filmu Resident Evil: Degeneracja

poszukuje innych animacji z techniką CGI jakieś propozycje?
oprócz wspomnianego we wcześniejszych postach Final Fantasy VII:Advent Children

ocenił(a) film na 9
Paz_Vega

np. Vexille, Appleseed'y, Final Fantasy:The Spirits Within?
Niestety do najnowszych dzieł nienależną, zwłaszcza ten ostatni.

Już lepiej i więcej tytułów znajdziesz w samych anime, które wykorzystują w większym czy mniejszym stopniu tę technikę. Jak chociażby właśnie kultowe już serie Ghost in the Shell czy chociażby Noein. Tego ostatniego palnęłam z pamięci, ale naprawdę można by tak wymieniać prawie w nieskończoność :)
Bo anime to nie tylko DB* i ładne animacje z czasem głupkowatą fabułą i przedział wiekowy do np 10 roku życia jak się niektórym wydaje xD

Ale każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie do wieku czy płci, bo są tytuły naprawdę bardzo wyrafinowane i różnorakie :D

*Pisząc DB oczywiście nie chciałam obrażać fanów, etc, zwłaszcza że, to już klasyk, od którego i ja zaczynałam przygodę z anime kiedy byłam mała, ale patrząc przez pryzmat lat na niego, ogarnia mnie śmiech że, mógł mnie zainteresować z taką płytką fabułą, etc, dzięki Bogu w krótkim odstępie czasowym sięgnęłam po coś znacznie innego i lepszego, i z biegiem lat jakoś dalej samo poszło ;)

InuyasHa

ooo dzięki w najbliższym czasie obejrzę sobie te filmy.
właściwie to masz racje w anime by poszukać ale chciałam zobaczyć jakieś pełnometrażowe na razie i nie wciągać się w dłuższe historie.

ojjj tak skąd ja to znam,już nieraz słyszałam to od moich rodziców,że bajki oglądam a nawet nie zdają sobie sprawy jak bogata i różnorodna jest tematyka i nie do lat 10 jak to oni myślą.

ja na razie nie zamykam się w konkretnym gatunku anime,ogl. troche tego trochę tamtego choć skłaniam się głównie ku takim komediowym jak GTO czy Love Hina na których można się konkretnie pośmiać a i takimi horror'owatym też nie pogardzę bo fajny klimat mają :)

ocenił(a) film na 9
Paz_Vega

Niestety, nie ma za bardzo wyboru, pełnometrażowe leżą i kwiczą na razie :/
Z tego co widzę i co mnie niezmiernie cieszy że, również masz dobry gust : ))))