Myślicie, że polacy (producenci, czy tam kto inny) będą na tyle głupi, żeby zdubbingować ten film? Ja mam nadzieje, że nie.
Zadaj pytanie czy on wogole wyjdzie w polsce;// i czy wogole na dvd czy w kinie...
Otóż ten film na dzień dzisiejszy wg zapowiedzi producentów nie pojawi się europejskich kinach, a ty się martwisz polskim dubingiem :D Baaa czytałem że tylko w "Kraju kwitnącej wiśni" będą mogli się cieszyć tym filmem. Szkoda... pozostaje czekać ;)
Nawet jak pojawi się w Polsce to myślę że co najwyżej z napisami PL, tak jak np. Final Fantasy: Advent Children. zresztą nie wyobrażam sobie jakbym miał oglądać ten film z dubbingiem, to by psuło klimat, tylko i wyłącznie napisy :-)
Ale łosiu... moje rozgoryczenie wynika z braku pojawienia się tego filmu w polskich KINACH!!! Z stąd przytoczone Japonia i USA. To że pojawi się u skośniaków i amerykanów to chyba każdy wie. No chyba że chciałeś błysnąć nie przeciętną wiedzą. NO TO BRAVO. A co do ściągania, to nie wiem z czego się cieszyć, skoro ściągniesz ver. camera albo gównianego dvd'ripa który i tak nie będzie dawał satysfakcjonującej jakości. Trzeba będzie czekać przynajmniej pół roku aby to normalnie kupić w Empiku czy gdzie tam. A gorycz jest jeszcze większa dla mnie, ponieważ jestem wielkim tego uniwersum i sądze że to jedyny sensowny kawałek filmu z wiązanego z tematem od BARDZO DAWNA.
Za wszelkie nie uprzejmości które możecie odebrać czytając mój post, przepraszam. Ale nie lubię jak ktoś się przypierdala do takiej rzeczy ja xsywa. Źle Ci się kojarzy? Może tata Cie dotyka w jakieś nie jasne miejsca. Masz problem to zadzwoń do poradni może Ci pomogą.
Pozdrawiam.
A już bym zapomniał. Co do Romera i do jego "ARCYDZIEŁ" to przerobiłem je już chyba z 20 razy. To są naprawde dobre filmy, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Te filmy były dobre w czasach kiedy ludzie myśleli że ziemia jest płaska. To klasyka i nie można uważać ich za wyznacznika do uwczesnych filmów.
Pozdrawiam x2.
film wejdzie do kin oczywiscie a co do europy wiadomo ze bedzie w wielkiej brytani i kilku krajach europejskich jezeli bedzie w polsce to napewno beda to napisy a DVD to bedzie lektor :)
Eh, marzy mi się pójść na to do kina. No ale jak to bywa w naszym kraju.., kolejna perła nas ominie.
Też mam nadzieje że film pokarze się w naszych polskich kinach ,ale mam złe przeczucia ;/ z tego co pamiętam "Final Fantasy - Advent Children" także nie przywędrowało do naszych kin . Jakoś do animowanych filmów na podstawie gier to my szczęścia nie mamy ... O i tak na marginesie to nie dziwcie się dźwiękiem bo muzyka pochodzi z gry RE2 który powstał w 98r. pozdrawiam fanów gry RE :)
IMO ciągle mutuje, terroryści na całym świecie mają jego próbki i robią z nimi co chcą, przykład - niesławny hiszpański incydent.
Tak - Saddler też podchodzi pod definicję terrorysty.
Ludzie dajcie spokój... Nie mogę tego już słuchać jak gadacie o tym że ten tytuł powinien mieć "POLSKI DUBBGING" Fani gry na pewno wiedzą o co mi chodzi. Ten film ma mieć klimat jakbyśmy grali w kolejną część Residenta więc jak wy sobie to wyobrażacie jakby mi Borys Szyc głos pod Leona podkładał? No zastanówcie się. Kolejna rzecz która mnie denerwuję to lamusy którzy narzekają co chwile na słabą jakość animacji, po takich wypowiedziach mogę od razu stwierdzić że każdy jeden po kolei nie grał w żadną część gry bo właśnie ta słaba według was animacja zachowa klimat z gry. Ci co nie kapują o co mi chodzi raczej nigdy nie szczają bazy. Musielibyście cofnąć się o 11 lat do tylu (może nawet więcej bo już nie pamiętam tamte czasy)gdzie była jedna konsola w okolicy, nie było tyle gier co dzisiaj, teraz ci wywalą grafikę w kosmos i się podniecasz. Dawniej miałeś parę bardzo słabych gier i takie perełki jak Resident Evil 1. Koleś który by dziś zagrał w RE1 to by oczywiście się roześmiał ale zobaczcie sobie jaka to była gra 11 lat temu w porównaniu do innych.
Nie ma szans! Final Fantasy: Advent Children jest podobną animacją [znakomitą, tak poza tematem!] i wyszedł w TV, ale tylko w wersji z napisami [za co dziękuję wydawcy!] :p Oby nie zrobili czegoś głupiego :]
już sobie wyobrażam RE z polskim dubbingiem i "śmiesznymi" tekstami w stylu Shreka... ;/
a sam film chętnie obejrzę, jak nie w kinie to na dvd czy tez dvdripie
kino jakieś szczególnie ambitne się nie zapowiada ale na pewno będzie lepsze od gówna z Millą Jovovich ;)