PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465674}

Resident Evil: Degeneracja

Baiohazâdo: Dijenerêshon
2008
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13518
5,7 6 krytyków
Resident Evil: Degeneracja
powrót do forum filmu Resident Evil: Degeneracja

Naprawde przyzwoity, jest mile zaskoczony, swietny klimat i calkiem dobre "smaczki", ale mial troszke glupich pomyslow. Polecam fanom serii game ale takze movie :)

ocenił(a) film na 10
hamann666

Wyrosłem na grach japońskich resident evil 1,2,3.
Przechodziłem je wielokrotnie , gry miały klimat zwłaszcza przypadła mi do gustu re 2.
Bardzo mnie zawiodły filmy z Usa resident evil 1,2,3
widac że to nie było to , zero klimatu.
Jankesi nie wyczaili czemu seria była tak udana.
Ta ekranizacja japońska o wiele bardziej mi przypadła do gustu, bardziej nawiązuje do starej trylogii z Racoon city niż filmy z Holywood.

ocenił(a) film na 8
Kojak555

Pozytywnie potwierdzam, film jakiś taki... Residentowy:D

krzysztof408

Ja powiem, że średni trochę. Trochę więcej krwi powinno być i jakoś więcej dynamiki w połowie filmu. ;)

Jedno nasunęło mi się od ręki po obejrzeniu, Capcom pozazdrościł Square FF:AC, ale niestety tylko na zazdrości skończyło się ;)

ocenił(a) film na 8
Osgiliath88

Capcom nie pokazał full możliwości ale jak na pierwszy film dla capcomu to bardzo dobry może capcom zrobi teraz Dino Crisis bo też niezłe było.

Karol_16pl

No możliwe, ale coś czuje że będą chcieli wpierw wyczerpać motyw z tej produkcji, bo z tego co widziałem to w tym były postacie z RE2 no i Leon jeszcze w 4 był czy jakoś tak,

użytkownik usunięty
Osgiliath88

Osgiliat88, a cóz takiego fenomenalnego było w FF:AC??
Fajna grafa... I nic poza tym. Film był głęboki jak sik na płycie lotniska. Ale poniewaz o to nie temat o FF:AC to kończę.
Ja o filmie się juz wypowiedziałem.

Ciekawi mnie jedno, budzet mianowicie, nie moge znalezc w necie o tym info, to byl napewno nisko budzetowy film ale ciekawe jak bardzo, Capcom postara sie o kontynuacje, poczekamy zobaczymy.
Kazdy moze mowic co mogli zrobic itp. moim zadniem zabraklo im doswiadczenia, pomysl na scenariusz, stanowczo za krotki! i jak na japonczykow za banalny, chetnie zobaczylbym w kontynacjach male, trupiaste hiszpanskie wioski czy tez kostuchowe klasztory.

PS Famme fatale w czerwieni mogla sie pojawic :)

użytkownik usunięty
hamann666

Albo facio w okularkach przeciwsłonecznych :)