Jako wielki fan Residenta jestem pod bardzo wielkim wrarzeniem Degeneracji, tak moim zdaniem powinien wyglądać Resident od samego początku a nie jak to zjebane badziewie Andersona !!!
A....I chciałbym dodać jeszcze że ubolewam nad wszystkimi ciulami kturzy się wypowiadają w sprawie filmu a nigdy nawet nie powąchali żadnej gry z seri Resident Evil a w szczegulności RE2. Ja zaliczyłem wszystkie części Residenta, nawet te komurkowe, filmy z seri Resident Evil też łącznie z Degeneracją, oczywiście czysto i legalnie, dlatego wszyscy tak zwani fani Residenta wedłóg Andersona niech przestaną pierdolić głópoty poniewarz Degeneracja ma więcej wspulnego z grą niż wszystkie badziewiarskie części Andersona razem wzięte ! Wszyscy prawdziwi fani Residenta przyznają mi racje, a przynajmniej tak myślę.
P.S. Przepraszam za błędy ortograficzne ale pisałem pod lekkim stresem związanym z głópotą niekturych komętatorów !
Pozdro dla wszystkich fanów Residenta...........
Jako wielki fan Residenta jestem pod bardzo wielkim wrażeniem Degeneracji, tak moim zdaniem powinien wyglądać Resident od samego początku a nie jak to zjebane badziewie Andersona !
A....I chciałbym dodać jeszcze że ubolewam nad wszystkimi ciulami którzy się wypowiadają w sprawie filmu a nigdy nawet nie powąchali żadnej gry z seri Resident Evil a w szczególności RE2. Ja zaliczyłem wszystkie części Residenta, nawet te komórkowe, filmy z seri Resident Evil też łącznie z Degeneracją, oczywiście czysto i legalnie, dlatego wszyscy tak zwani fani Residenta według Andersona niech przestaną pierdolić głupoty ponieważ Degeneracja ma więcej wspólnego z grą niż wszystkie badziewiarskie części Andersona razem wzięte ! Wszyscy prawdziwi fani Residenta przyznają mi racje, a przynajmniej tak myślę.
Proszę bardzo ! Poprawione, zadowoleni ?
Na przyszłość proszę o odpowiedzi na temat a nie jak kto pisze !
Pozdro
A jak już się czepiać to panie Diprezes, pisze
się "KRÓTKIM" a nie "KRÓRKIM" co to w ogóle za słowo:)
Co do komentarza pana Tirrila......hmmmm powstrzymam się od komentarza............
Pozdro
ej no czuowieka z dysylekcjom nie obrarzaj!!!
A propos to grałem w Residenta 1 , 4 i demo 5 na xBoxa u kolegi (jak wyjdzie na PCta to kupuje). Ekranizacje nie-animowane są nie najgorsze, zwłaszcza jeśli ktoś lubi filmiki o zombiakach, a trójka bardzo mi się spodobała ze wzgłędu na postapokaliptyczny (wiesz co to znaczy? to dobrze) klimat. Dzisiaj oglądam "Degenerację" i "28 dni później". Więc jeśli chcesz pogadać o filmie to poczekaj :]