PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465674}

Resident Evil: Degeneracja

Baiohazâdo: Dijenerêshon
2008
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13518
5,7 6 krytyków
Resident Evil: Degeneracja
powrót do forum filmu Resident Evil: Degeneracja

Jako wielki fan Residenta jestem pod bardzo wielkim wrarzeniem Degeneracji, tak moim zdaniem powinien wyglądać Resident od samego początku a nie jak to zjebane badziewie Andersona !!!
A....I chciałbym dodać jeszcze że ubolewam nad wszystkimi ciulami kturzy się wypowiadają w sprawie filmu a nigdy nawet nie powąchali żadnej gry z seri Resident Evil a w szczegulności RE2. Ja zaliczyłem wszystkie części Residenta, nawet te komurkowe, filmy z seri Resident Evil też łącznie z Degeneracją, oczywiście czysto i legalnie, dlatego wszyscy tak zwani fani Residenta wedłóg Andersona niech przestaną pierdolić głópoty poniewarz Degeneracja ma więcej wspulnego z grą niż wszystkie badziewiarskie części Andersona razem wzięte ! Wszyscy prawdziwi fani Residenta przyznają mi racje, a przynajmniej tak myślę.

P.S. Przepraszam za błędy ortograficzne ale pisałem pod lekkim stresem związanym z głópotą niekturych komętatorów !

Pozdro dla wszystkich fanów Residenta...........

Mormondor

Jak można nagromadzić tyle błędów w tak którkim tekście? :-)

ocenił(a) film na 8
djprezes

Racya, kórva torz to siem w guowie nie miesci...

ocenił(a) film na 10
Mormondor

Jako wielki fan Residenta jestem pod bardzo wielkim wrażeniem Degeneracji, tak moim zdaniem powinien wyglądać Resident od samego początku a nie jak to zjebane badziewie Andersona !
A....I chciałbym dodać jeszcze że ubolewam nad wszystkimi ciulami którzy się wypowiadają w sprawie filmu a nigdy nawet nie powąchali żadnej gry z seri Resident Evil a w szczególności RE2. Ja zaliczyłem wszystkie części Residenta, nawet te komórkowe, filmy z seri Resident Evil też łącznie z Degeneracją, oczywiście czysto i legalnie, dlatego wszyscy tak zwani fani Residenta według Andersona niech przestaną pierdolić głupoty ponieważ Degeneracja ma więcej wspólnego z grą niż wszystkie badziewiarskie części Andersona razem wzięte ! Wszyscy prawdziwi fani Residenta przyznają mi racje, a przynajmniej tak myślę.

Proszę bardzo ! Poprawione, zadowoleni ?

Na przyszłość proszę o odpowiedzi na temat a nie jak kto pisze !

Pozdro

ocenił(a) film na 10
Mormondor

A jak już się czepiać to panie Diprezes, pisze
się "KRÓTKIM" a nie "KRÓRKIM" co to w ogóle za słowo:)
Co do komentarza pana Tirrila......hmmmm powstrzymam się od komentarza............

Pozdro

ocenił(a) film na 8
Mormondor

ej no czuowieka z dysylekcjom nie obrarzaj!!!

A propos to grałem w Residenta 1 , 4 i demo 5 na xBoxa u kolegi (jak wyjdzie na PCta to kupuje). Ekranizacje nie-animowane są nie najgorsze, zwłaszcza jeśli ktoś lubi filmiki o zombiakach, a trójka bardzo mi się spodobała ze wzgłędu na postapokaliptyczny (wiesz co to znaczy? to dobrze) klimat. Dzisiaj oglądam "Degenerację" i "28 dni później". Więc jeśli chcesz pogadać o filmie to poczekaj :]

ocenił(a) film na 8
Mormondor

Aha, i dzięki że mój komentarz pozostawiłeś bez komentarza ;D