PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465674}

Resident Evil: Degeneracja

Baiohazâdo: Dijenerêshon
2008
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13518
5,7 6 krytyków
Resident Evil: Degeneracja
powrót do forum filmu Resident Evil: Degeneracja

Rewelacja

ocenił(a) film na 6

Świetna animacja. Moja żonapracując na komputerze i rzucając okiem na telewizor dopiero po 15 minutach się zorientowała że to nie jest film z żywymi aktorami.

percas

W takim razie powinna zgłosić się do okulisty

percas

musi ledwo widziec na oczy kobieta.

percas

No to sprzęcior musisz mieć z kosmosu...

ocenił(a) film na 4
kwiat315

a moj chlopak wszedl cos szukac do pokoju, zerknal na telewizor i powiedzial "kreskowka o tej porze?" i trwalo to jakies 2 sekundy, takze radze zonie wybrac sie do okulisty ;]

ocenił(a) film na 7
percas

Puść jej Expres Polarny, albo Matki w mackach Marsjan to zobaczymy ile czasu jej zajmie zauważenie, że to animacja

użytkownik usunięty
percas

Nie każdy jest taki zajebisty jak wy...
poza tym jak napisał pracowała na komputerze a czasami zerkała...

ocenił(a) film na 4

wiec? ;]

ocenił(a) film na 9
missext

Więc zamiast przy*ierdalać się do każdego - pomyśl. Jak wyżej napisano - nie każdy jest tak zajebisty jak ty.

ocenił(a) film na 10
percas

Co sie czepiacie jego zony, przeciez ta animacja stoi na bardzo wysokim poziomie, a w niektorych momentach mozna by rzec iz oglada sie zwykly film. Sam jak pierwszy raz go ogladalem czyli kilka dni po premierze nie moglem wyjsc z podziwu, ze mozna zrobic az tak porzadna animacje. Wiekszosc wspolczesnych bajek jest gorzej zrobiona.

ocenił(a) film na 9
percas

Zgadzam się.W innych animacjach ludzie są zdeformowanie i mają wyglądać śmiesznie.Tutaj zaś są bardzo podobni do prawdziwych i dlatego w niektórych momentach film wyglądał jak rzeczywisty.Takie właśnie są japońskie animacje i za to je uwielbiam Już nie mogę doczekać się Resident Evil: Damnation.

ocenił(a) film na 4
percas

Są momenty, gdzie można by tak pomyśleć. Ale to momenty wyrwane z kontekstu i chyba w słabej jakości można by się tak zasufgerować.

A MARTWE OCZY zabiły ten film. Ci ludzie byli bardziej martwi niż zombie.

shamar

widziałem wczoraj kawałek filmu na Polsat Film. rzeczywiście, pierwsze co to oczy. Japończyki muszą jeszcze trochę popracować bo z tymi oczami trochę lipa choć niektóre momenty, rzeczywiście takie jak film