... od początku do końca. Definitywnie najgorsza z części Residenta(choć po dwójce wydawało się to niemożliwe). 2/10, a tak wysoko z racji mojego sentymentu do gry.
Też bym ci powiedział jedno słowo, ale kultura osobista i cenzura na forum mi na to nie pozwalają :]
Niestety muszę przyznać Ci rację. Niestety - bo spodziewałem się czegoś przynajmniej lepszego od II. Zawód na całej linii.
Dam pewnie ze 3, też z powodu sentymentu do gry (i części pierwszej).
Nom, seria "Residenta" cierpi na tendencje zniżkową. Strach się bać co będzie się działo w kolejnej części...(końcówka dała mi już lekki zarys tego absurdu)
Racja. Końcówka drugiej części nie napawała mnie optymizmem, a teraz to już kompletnie przegieli pałe.
Wielka klapa, zawiodlem sie na calej lini.
+poczatek zapowiadal sie dobrze
-zombiaki zachowuja sie jak ludzie
-brak jakich kolwiek innych mutantow/potworow w filmie
-ogladajac to myslalem ze ogladam jakas podrobke filmu "wzgorza maja oczy"
-zero klimatu, poprostu nudy
-"specjalne moce" glownej bochaterki to jakies nieporozumienie
-koncowy "boss" ginie od laserow z czesci pierwszej, bardzo tani chwyt.
-calkiem slabe i tanie efekty
-zakonczenie do bani
w/g czesci ocenic moge to tak:
1- 8/10
2- 6/10
3- 4/10
nawet nie chce widziec 4 czesci...
Inne potwory były: zombi-wrony :D
Fajny był też motyw z kontenerem, wymiary 2x5, z którego wybiegło koło setki brzydali.
jeszcze nie mialem NIEprzyjemnosci ogladania 3-ej czesci (obejrze tylko po to by zaspokoic ciekawosc), ale musze powiedziec ze bardziej mi sie podobala dwójka od 1-ej czesci:
1. 7/10
2. 8/10
3. ??? ...po waszych komentarzach mocno studze emocje,choc gorszego filmu od 'Wzgórza maja oczy' (0/10) sie nie spodziewam, poniewaz takiego shitu sie nie da nakrecic po raz drugi! :]
"-zombiaki zachowuja sie jak ludzie
-brak jakich kolwiek innych mutantow/potworow w filmie"
1.Chodzi o tych częściowo wyleczonych czy tych normalnych ?
2.Są np. tyrant
Po pierwsze: To jest najlepsza częśc Residenta (podobno ,ale zobacze po premierze)
Po Drugie: Wy się nie znacie na fajnych filmach
Po Trzecie: Za to co robicie możecie dostac 2 lata
Po Czwarte: Jeśli niewiecie za co możecie siedziec to sprawdz ,że data premiery w kinach jest 16.11.2007 ,a wy wypisujecie ,że to najgorsza częśc 12.11.2007. Napewno niebyliście za granicą w kinie na spektaklu!!
Po Piąte: Pomyślcie zanim napiszecie!!!