PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Jak myślicie będzie 4 część??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????? ;) pozdrawiam

Umbrella_OC

Z tego co wiem to będzie.akcja filmu ma się rozgrywac albo w Tokyo albo na Alasce.I podobno już dobierają obsadę,w 4 filmie ma byc Leon!!!A ma go zagrac Jensen Ackles czy jakoś tak,niedawno można było go zobaczyc w serialu 'Tajemnice Smallville" grał tam Jasona chłopaka Lany.I mam nadzieję że w 4 filmie będzie Jill,bo jakoś w Zagładzie nie wyjaśnili co się stało z nią i Angie.Bo z tego co mówił Carlos kiedy Alice od nich odeszła musieli byc razem,jeśli tak to czemu nic o nich nie wspomniał?I jeśli miał byc 4 film to po co zabijali?moim zdaniem to trochę bez sensu,a LJ też był spoko.A Clair inaczej sobie wyobrażałam.
pozdrowionka

ocenił(a) film na 6
avetyan

A jednak mają zamiar dalej to ciągnąć :) Bolesne :/ Mam tylko nadzieję, że w części 4 będzie więcej klimatu RE a mniej bezsensownej super walki Alice vs reszta stworów.

ocenił(a) film na 3
Fishbon3r

Ma byc 4 część niestety , premiera prawdopodobna 2010/2011r

Umbrella_OC

witam.
Ja równiez się zastanawiałem co sie stało z Jill i Angie.
i mam takie pytanko
Które z postaci z wszystkich gier Resident Evil są pokazane w 3 częsciach filmu, a które z filmów to wymysł.

Umbrella_OC

bendzie na bank wiec sie niemartw<------------- ;)

ocenił(a) film na 10
Umbrella_OC

Gdzieś przeczytałem że w 4tej części nie wiadomo czy będzie grać Milla Jovovich. Jeżeli nie to ja pewnie nie będę oglądał. A tak po za tym, film mi się bardzo podobał, chyba najlepszym momentem było jak używając PSI spaliła stado ptaków ;)

Czy ktoś wie czy będzie grać w filmie czy nie?

ocenił(a) film na 10
Mebahel

Resident Evil beż Milli to już nie to samo :)
Ona jest za tym żeby grać w 4 części, a czy będzie? Zobaczymy (:

Karolcia15_2

A ja mam nadzieje że jej nie będzie , bo ona psuje cały klimat.Z taką "mocą" to ona powinna wkręcić się do x-menów ale zastąpić blondynę z Fantastycznej 4.

Umbrella_OC

4 część będzie na bank!! To czy Mila zagra to nie wiem wydaje mi się że tak, nie wyobrażam sobie filmu bez niej, zmieniać aktorkę w 4 części to idiotyzm.

Lynguistics

O ho odzywają się kobitki które nie grały pewnie w czwartą część gry w której dziewczyny moje kochane uważajcie , głownym bohaterem jest Leon a nie Alice i akcja dzieje się w Hiszpańskiej wiosce wy pewnie nie grałyćie w żadną część.

ocenił(a) film na 10
ElectricWarrior

Ale to chyba będzie kontynuacja filmu... A może ją wplączą i będzie z tym Leonem. Albo będzie akcja w Tokio. Nigdy nie wiadomo co oni wymyślą...

ElectricWarrior

No przepraszam,osobiście ja przeszłam wszystkie części gry(tylko nie grałam w jedynkę).
Mam nadzieje że w filmie nie będzie Alice tylko Leon,bo ten mutant Alice mnie wkurza! w ogóle jej nie powinno być w filmie

ocenił(a) film na 4
Angelina_9

Więc nie przeszłaś wszystkich części gry, to co oszukujesz :p.
A dlaczego w filmie miałoby nie być Alice ? Jest przecież główną bohaterką.
A teraz odnośnie 4-óki - po tak słabej trzeciej części, mam nadzieje, że kolejna nie powstanie.

ocenił(a) film na 10
grzegorz_21

Ale podobno ma powstać 4 część..............

grzegorz_21

Napisałam że prócz jedynki;)Bo nigdzie nie mogę znaleźć RE 1:(
A co do Alice,to ją nie lubie.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Angelina_9

Ja ostatnio przeszłam RE 4,ciężko było ale dałam radę.Prócz czwórki przeszłam jeszcze RE 2 i 3:Nemesis.

Do Alice nic nie mam,tylko uważam że w filmie powinno być więcej postaci z gry.Była Jill ale sie jej pozbyli ,był Carlos ale go uśmiercili,jest Clair ale coś mi sie wydaje że jej rola na zagładzie sie skończyła,będzie Leon ale pewnie zrobią z niego jakiegoś lalusia (obym sie myliła).No i nie było Chrisa.

suzi_5

Powiem Wam szczerze, że ja jestem za zakończeniem tej serii. Ogólnie jest kiepska i kala dobre imię gry.

Chciałbym aby nakręcono zupełnie nowy film Resident Evil, który jednak miałby sporo wspólnego z fabułą gry, która wg mnie jest jedną z najlepszych historii o zombie jakie kiedykolwiek powstały. Przecież scenariusz RE 2 (gry) to solidny materiał na dobry horror. Więcej mroku, mniej rozpierduchy i zdecydowanie wyższa kategoria wiekowa - oto moje marzenia. Niestety, zapewne nigdy nie zostaną spełnione... więc lepiej jeszcze raz zagrać w całą trylogię RE na PSX :)