PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Zauważyłem iż Paul Anderson ostatnio specjalizuje się w filmach dla wchodzących w okres dojrzewania chłopców.

Nie spodziewałem się wiele po 3 części Resident Evil ale to było poniżej moich oczekiwań. Brak scenariusza, brak ciekawych bohaterów, brak pomysłów. Wielkie nic zupełnie jak w wizji Kononowicza!

ocenił(a) film na 10
YouzeQ

www.edziecko.pl polecam ta stronkę dla ciebie, tam poczytasz sobie trochę o swoich rówiesnikach...;/

...kurcze, zapomniałem że ty przeciez nawet czytać nie umiesz
P.S.
cała seria RE jest wporzo;p

ocenił(a) film na 6
YouzeQ

A nie mogłeś zawrzeć wszystkich swoich wypowiedzi w jednym temacie tylko aż w czterech ??

ocenił(a) film na 7
YouzeQ

Baranek Shaun jest jeszcze dla większych dzieci.

ocenił(a) film na 9
YouzeQ

wyluzuj człowieku,mogłeś napisać 1 temat,wyrazić swoją opinię nt tego filmu (bo po to jest to forum) ale nie musisz go zaśmiecać i pisać posty co kilka minut...

ocenił(a) film na 6
baska_89

A najlepsze jest to, że w każdym z tych tematów ilość odpowiedzi to zero, pomimo, że np. w tym temacie jest ich kilka. Filmweb się buntuje ? ;)

ocenił(a) film na 10
YouzeQ

heh...;p ja też to zauważyłem;p

może to sposób na takie drune owieczki, które w pieciu tematach piszą to samo, tylko w trochę innej lecz równie idiotycznej formie

ocenił(a) film na 5
YouzeQ

Czego wy od niego chcecie przecież napisał że to kolejny mocny film dla niego był;DD.

YouzeQ

Youzeq - zgadzam sie z Twoim postem, cala seria Resident Evil to bajka dla malolatow..

ocenił(a) film na 10
rodziu

Takie rzeczy się w kinie ogląda zawsze leprze wrażenia :) :) ja sobie poczekam na werje kinową a potem się wypowiem.

ocenił(a) film na 8
T_virus

Residenty nigdy niebyly rewelacyjne, jednak trzymaly pewien poziom ponizej ktorego nie spadly, dlatego 8/10 jest idealna ocena.

Te smieszne kruki mnie denerwowaly ale dalo sie je wytrzymac :D!

ocenił(a) film na 1
imperator_6

Ja jednak zgadzam się z założycielem tematu, o ile RE 1 jeszcze się przyjemnie oglądało...o tyle RE2 był głupi a RE3 to już kompletnie zdebilały film ...bo w sumie po co kręcić film na podstawie gry , skoro poza zombiakami z tą serią nie ma absolutnie NIC wspólnego , i sam fakt że w "Zagładzie" akcja dzieje się w świecie w CAŁOŚCI opanowanym przez Zombie ( a o ile mnie pamięć nie myli to w grze nie było czegoś takiego ) to sama końcówka w której (SPOILER) Alice odnajduje armię swoich klonów (SPOILER's end)....jest po prostu mistrzowskim posunięciem żeby Paula Andersona umiejscowić razem z Uwe Bohlem ( za to że żyje ) Andrzejem Bartkowiakiem ( za DOOM'a )i Samem Raimim ( za Spidermana 3 )pod jedną ścianą i rozstrzelać przez pluton egzekucyjny ....szczerze , nie rozumiem kompletnie dlaczego trudniej jest nakręcić film który już właściwie MA gotowy scenariusz , i wystarczy go przenieść na duży Ekran , Niż zdebilałą warjację która z pierwowzorem ma wspólne tyle co Kaczyński z Koszykówką :/

ocenił(a) film na 5
marobot_2

E tam ,przesadzasz. Kto powiedział ,że Resident 3 musi być kopią gry?
Film miał dostarczyć rozrywki i mi dostarczył przedniej. Świetny film science-fiction :)

ocenił(a) film na 8
Kwic

100 % zgody z MasterKwic :D:D:D. Pozdro ^^