PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Film po prostu Mega!!! Ścieżka dźwiękowa też super!!! Na filmie byłem 4 razy w kinie, i za każdym razem nie mogłem nasycić się filmem i muzyką do filmu! Ściągnąłem jakiegoś soundtracka RE 3, ale z filmu są raptem 4 kawałki: "Convoy", "Main Title", "Losing" i "Laser Tunnels", reszta to jakieś utworki rocowe spoza filmu, a przecież w filmie muzy ze ścieżki dźwiękowej jest pełno, np.: kiedy Milla znajduje notes z zapisanymi transmisjami z Alaski; kiedy Milla wędruje po pustyni; kiedy na koniec filmu przygląda się w laboratorium klonowi w osłonie itd. Nie wiem, może źle szukam właściwego soundtracka z filmu.

Mam wielką prośbę do Fanów RE: napiszcie skąd można ściągnąć prawdziwego soundtracka albo gdzie można nabyć, taki jaki jest w filmie RE 3!!

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
Serdecznie pozdrawiam fanów RE!!!!

użytkownik usunięty
januszg81

Doskonale wiem o co Ci chodzi. Rzeczywiście na chwilę obecna nie ma ost, z prawdziwego zdażenia, z RE:E.
Prawdopodobnie jest to jedna z tych produkcji w stylu - "wrzucamy 4 kawałki z filmu a reszta jakiś zmiksowanych piosenek".
Być może trzeba będzie szukać po nazwisku kopmpozytora, czyli pana Carliego Clousera??

Prawdopodobnie będzie tak jak piszesz, bo ściągnąłem 3 albumy z RE3 i wszystkie to ta sama składanka. Trzeba przyznać, że oryginalna ścieżka dźwiękowa jest super!! Poszukam jeszcze tak jak proponujesz. Może uda się coś znaleźć.
Jakbyś coś znalazł to daj cynk.
Serdeczne dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam