PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Super, tak samo jak poprzednie częśći. Dużo akcji, kruki, nowy gatunek.
zakończenie w sam raz na część 4(mam nadzieję że nakręcą:>).Moja ocena to
::::::::::::::::::::::::::::::::10/10::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ocenił(a) film na 10
Marcin_Kwiat

potwierdzam.. film zajebisty... tylko zakończenie.. takie.. takie... no trochę słabe... na koniec xxxx Alice... no lekka przesada... no ale otworzyli sobie tym drogę na część czwartą, której rzekomo ma nie być...

ocenił(a) film na 4
Zak_6

Hehe no to skoro mowicie ze jeste zajebisty to czekam z niecierpliwoscią. :))

RiDeR882

No ja mniej więcej też ale nie byłoby filmu, gdyby z głównej bohaterki nie zrobili mutanta ewentualnie pseudo tyranta i mamy B.O.W.'a który walczy po stronie bohaterów bo nim jest w istocie, taki eksperyment, któremu wszystko ułatwiają. Zasadniczo nie da się nazwać Alice tyrantem tylko inną formą z serii podrasowanych projektów Umbrelli jak Hunter, Licker i cała reszta syfu ale uparci mogą zaliczyć ją do tej serii jako że wybija się z projektów i przypomina biologiczną broń doskonałą co jest ideą samych tyrantów a za taką/takiego potwora niemal tego samego jeśli nie lepszego rodzaju co Nemesis została uznana w Apokalipsie, że też nikt nie zwrócl na nią uwagi pod tym kątem.

ocenił(a) film na 9
Marcin_Kwiat

ZGADZAM SIĘ!!!napisałam przed chwilą temat podobny do Twojego,czekam na kolejne części,na tą część czekałam tak długo,ale warto byłoby czekać na niego wieczność!!!pozdrawiam