PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

co sie stalo z postacia JILL ?? przeciez przezyla w 2 czesci ??

ocenił(a) film na 8
thegame237

Zastanawia i drąży mnie TO SAMO PYTANIE! Wtf is Jill V. ?!?! Pojawia się Claire stąd-nikąd, a co sie stało z JILL ?? Nie wymieniona w czołówce czy jak ;-( Trio -> Milla, Sienna i Ali byłoby wy@#$%^& w kosmos ^_^

ocenił(a) film na 7
thegame237

Sienna nie mogła wystąpić w trzeciej części bo była zajęta "Eragonem", dlatego nie mam jej we filmie.

Co się stało z jej postacią? W książce jest wyjaśnione że Jill została zabrana do aresztu na przesłuchanie przez FBI. W tym momencie jej losy z innymi się rozdzieliły.

ocenił(a) film na 6
InowroclawskiWilk

Szkoda, fajna babka z niej była;).
:
;
;
;

ocenił(a) film na 8
InowroclawskiWilk

noo tak, szkoda, ze nie zagra w tej części...ale Ale Larter też jest spoko ;] a wracając do Sienny - nigdy bym nie powiedziała, że Jill i Arya'ę gra ta sama aktorka...całkiem inaczej wygląda i tu i tu ;) hmm...chciałabym sie w tym momencie jeszcze zwrócić do Diverse...czyżby istniała książka Resident Evil???

ocenił(a) film na 7
ings

Tak są książki "Resident Evil" na podstawie filmów. Jest w nich wiele rzeczy, których nie ma we filmach. Oczywiście w Polsce nie wyszły :-(

InowroclawskiWilk

Ubolewam nad nieobecnością Sienny, choć Ali Larter na otarcie łez może być:] Btw. przekombinowali troche fabułe(jak dla mnie większość filmu to powinna być czysta rzeź na 100 sposobów:)