PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

po obejrzeniu zwiastunu mogę stwierdzić ze w końcu wpadli na jakąś fajną fabułę :P

ocenił(a) film na 2
slaM

"Fabuła trzeciej części opowie o karawanie, która pod przewodnictwem dziarskiej dziewczyny wyruszy w niebezpieczną podróż z pustyni Newada na Alaskę." - no fabuła faktycznie wygląda interesująco hahahaha to w sumie po co kręcić film jak całą fabułę masz w zwiastunie <lol2>. Nie no ale tak serio nie oceniam 3 części bo nie widziałem, ale 1 część i tak jak do tej pory najlepsza i z super klimatem, druga to przeciętniak nad przeciętniaki a 3 - to się okaże w październiku ...

adekzone

jak dla mnie to będzie totalna porażka... futurystyczna nawalanka...
1 i 2 częśc była osadzona przynajmniej w rzeczywistym świecie (nielicząc zombie of course). a Extinction wygląda mi na marną podróbę "mad maxa"

ocenił(a) film na 3
WuHaPe87

jak dla mnie 1 jest najleprza booni są w pustym labolatorium 2 głuprza poco anderson dodal tom ekipe przy walce alice v.s nemesis

ocenił(a) film na 6
TAKSOWKARZ

Mi się zwiastun podobał...myślę że RE3 będzie dobrym filmem.
Na dodatek występuje dużo gwiazd...Ali Larter..mmm choćby dla niej pójdę do kina.

Matt_19_

Klimatyczne są te fotki w galerii...
Coś mi się wydaje, że ta część będzie niezła. Oby było lepiej niż w RE2.

ocenił(a) film na 4
Mithrill

Przeczuwam ze ta czesc bedzie lepsza od RE2: Apokalipsy ale pewnie tak jak zawsze RE1 nie pobije...Chociaz kto wie...:))