gdzie można dostać ten film? nigdzie go niema nawet na czwórce nie chcą go puścić chociaż i tak mi tak odbiera że nic bym nie widziała.. no ale może ktoś wie
Rodzina Addamsów II została wydana na VideoCD przez Home Video.
Można kupić np. w Tesco w koszach z tanimi płytami za 6,99zł
speed - Gacie sobie ściągnij.:P
Ada - Zdecydowanie odradzam wersję wydaną kiedyś na VCD, dołaczoną swego czasu do gazety. Jest totalnie zwalona. Jakość tragiczna (piksele latają po ekranie), obraz malutki. W dodaktu ine ma wyboru opcji i jest tylko wersja z lektorem (tzn. lektora nie można wyłaczyć).
http://cgi.ebay.pl/ADDAMS-FAMILY-VALUES-DVD-Brand-New-/260608558362?cmd=ViewItem &pt=UK_CDsDVDs_DVDs_DVDs_GL&hash=item3cad7b051a
Napisy PL / 14 zł i darmowa wysyłka
Mieszkając w Irlandii kupiłem oryginał z polskimi napisami. Kosztował 7 euro, jeśli dobrze pamiętam. Więc jak masz jakichś znajomych na wyspach, nie powinno być problemu.
W Empiku za 60 zł było do kupienia DVD, teraz cały czas ktoś na allegro wystawia za ok 40 zł. Z Rodziną Addamsów 2 problemu nie ma...Gorzej z kupnem pierwszej części filmu. Ja szukałam dosyć długo orginalnego DVD, dopiero któregoś pięknego dnia udało mi się dorwać jedno na eBay'u...język angielski+ napisy :)