PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9196}

Rodzina Addamsów

The Addams Family
1991
7,3 84 tys. ocen
7,3 10 1 83581
6,9 25 krytyków
Rodzina Addamsów
powrót do forum filmu Rodzina Addamsów

Bez wątpienia Addamsowie, to rodzina, którą znają wszyscy i uwielbiają. Nie mogę jednak zrozumieć dlaczego zostały nagrane tylko 2części tego niesamowitego filmu :(. Mogę oglądać ich na okrągło, raz za razem, ale niestety tylko 2cz... Bardzo chciałabym żeby zostało nagrane coś jak o Bundych- mianowicie, takie "spotkanie po latach". Oczywiście nie będzie to już to samo, ale zawsze coś. Czy was usatysfakcjonowały te dwie części? Mnie poniekąd tak, ale dalej czuję niedosyt...

ocenił(a) film na 9
Angela4b

nie dwie a trzy jako ze jest jeszcze "Rodzina Adamsów spotkanie po latach"

maciekb80

To nie są prawdziwi Addamsowie...! To tylko podróba...! Bez Anjelici jako Morticii i Raula jako Gomeza, nie można nazwać tego Addamsami

Angela4b

jeśli tylko z nimi addamsowie są addamsami, to tak, są tylko dwie części.

Jeśli jednak nie, to jest jeszcze serial, stary i nowy oraz kreskowka ;0

MegaSzczota

Jednak pozostanę przy moim :)

Angela4b

Trzecia część miała powstać ! Był już chyba nawet scenariusz, jednak realizacja nie doszła do skutku ponieważ Raul Julia zmarł krótko po premierze części drugiej

użytkownik usunięty
Angela4b

Ja też żałuje,że są tylko dwie części, bo tak naprawdę to jedyna komedia przy której szczerze się śmieje :) Ich humor idealnie wpasowuje się w mój. Aczkolwiek jeszcze jako dzieciak widziałam serial i uważam, że był równie dobry.