Rzeka tajemnic

Mystic River
2003
7,7 188 tys. ocen
7,7 10 1 187896
7,8 53 krytyków
Rzeka tajemnic
powrót do forum filmu Rzeka tajemnic

Sam film 8/10

ocenił(a) film na 8

Można śmiało powiedzieć, że film zawdzięcza swój sukces genialnej grze aktorskiej (zwłaszcza zdobywców statuetek, Robbinsa i Penna), bo gdyby nie oni byłby tylko "dobry", a tak jest czymś więcej. Gratulacje dla tych panów, zwłaszcza dla Seana Penna, który po IMO dość kiepskiej roli w "Życiu Carlita" pokazał mi, że jednak na prawdę potrafi. :)

ocenił(a) film na 7
LeboLebo88

Muszę się z Tobą nie zgodzić, gdyż rolę pana Penn'a w "Życiu Carlita" uważam za znakomicie zagraną. Sam fakt, że nienawidzi się tej postaci i wręcz rzyga na jej widok pokazuje jak świetnie była zagrana i udowadnia kunszt aktorski odtwórcy tj. Penn'a. Co do "Rzeki Tajemnic" to wypowiem się po obejrzeniu, bo mam ten film w planach.

ocenił(a) film na 8
Otakushonen

Jak dla mnie to tamta rola do niego nie pasowała, ale nvm. ;]

użytkownik usunięty
LeboLebo88

Moim skromnym zdaniem film ten zawdzięcza swój sukces przede wszystkim osobie wielkiego reżysera.

ocenił(a) film na 8

Również, ale chociażby nagrody które zdobył sugerują, że najlepiej spisali się aktorzy, Eastwood w drugiej kolejności.

ocenił(a) film na 9
LeboLebo88

swietny film. swietne kreacje aktorskie. dobry, mroczny klimat ze smutna koncowka. jak narazie najlepszy film Clinta jaki widzialem, chociaz oszukana tez mi sie bardzo podobala