Chyba za 'spokojny' styl filmu.
Ode mnie 3/10. Nie umywa się do klass.
Co z tego ze jest nam ukazany ten tragiczny dzień z perspektywy różnych uczniow, skoro ta perspektywa jest sztuczna. Az bije od niej ta sztuczność, nie ma mozliwosci poznania bohaterów. Pozatym film nie trzyma się faktów. A ponoć jest oparty na tragedii z 1999r. mającej miejsce w Columbine High School.
zgodzę się, że nie ma możliwości poznania bohaterów (w sensie zabójców). Za płytki rys psychologiczny postaci jak na mój gust. Nie było źle, ale można to było zrobic lepiej. 5/10
mam inne zdanie...
film specyficzny jak i jego rezyser, ukazanie calej sytuacji przedstawionej w filmie z roznych perspektyw jest swietnym rozwiazaniem... piszecie, ze nie ma mozliwosci poznania bohaterow, dziwne, ja ich poznalem bardzo dobrze, wlasnie dzieki tym roznym perspektywom... w filmie zostali ukazani uczniowie, z ktorych kazdy jest inny i widz ogladajac film moze w pewien sposob utorzsamic sie z ktoryms z nich...
a ze za plytki rys psychologiczny zabojcow? uwazam, ze wystraczy tyle ile jest ukazane w filmie, poniewaz to nie jest obraz stricte o 2 takich co wybili pol szkoly, tylko o 1 z dni zycia tej skzoly i tragedii jaka w niej sie przydazyla...