PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31609}
6,4 31 tys. ocen
6,4 10 1 30733
6,4 24 krytyków
Słodkie zmartwienia
powrót do forum filmu Słodkie zmartwienia

No cóż, dziś już nie pamiętam co skłoniło mnie aby obejrzeć ten film. No niestety nie mam dobrego zdania o filmach "młodzieżowych" zwłaszcza tych niby w stylu "Beverly Hills 90210", których raczej unikam jak ognia. No i tak było z tym filmem. Najpierw nie za bardzo chciałem go obejrzeć. W sumie obawiałem się, że będzie to kolejne dno, film o problemach w stylu, czy kupić sukienkę za 500.000 $ czy możę tę za 1.000.000 $, która w sumie jest brzydsza, ale koleżanki padną z zazdrości. Tu oczywiście przeginam, ale celowo. No na szczęście czegoś takiego tam nie było. A co otrzymałem w zamian? Ciepła komedie romantyczną i to wclanie nie na prymitywnym poziomie. No i jeszcze Alicia Silverstone (ale to już osobna historia).

ocenił(a) film na 7
Lord___Sidious

zgadzam się z Lordem
Zgadzam się z Lordem co do tego filmu. Clueless to taki całkiem milutki film, w sam raz na poprawę nastroju. No i jeszcze do tego słodziutki Paul Rudd :).

Sel

Paul Rudd?
zgadzam sie ze film jest przyjemny:) tylko denerwowalo mnie to ze dziewczyny odganialy Tai (Brittany Murphy) od Travisa (Breckin Meyer) a przeciez on jest taki slodki:))) no ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo (czyt. Tai i Travis) :) a Paul Rudd zupelnie mi sie nie podoba:) rzecz gustu... w kazdym razie film bardzo fajny :)