PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34735}
6,5 46 tys. ocen
6,5 10 1 46328
4,8 16 krytyków
S.W.A.T. Jednostka Specjalna
powrót do forum filmu S.W.A.T. Jednostka Specjalna

czytalam gdzies recenzje SWATu i tam bylo napisane "zart o polakach troche nie na miejscu" i "watek polski nie jest przyjemny". ktos moze mi wyjasnic o co chodzi? bo ja nie ogladalam tego filmu ale mnie to zaciekawilo i chcialabym wiedziec, co w tym filmie bylo o polsce??? prosze o odpowiedz!

użytkownik usunięty
Freggie

A co się dziwić? Przecież polscy dresiarze są słynni na cały świat, kibole tak samo. Mnie tam takie docinki nie ruszają i osobiście nie rozumiem ludzi, którzy oceniają film na 1/10. Nie jest zły, jakiś nadzwyczajny też nie, ale 1/10 to przesada. Ja dałem 6/10.

ocenił(a) film na 10

Właśnie. Można ponarzekać, źle ocenić, zrobić kup*e na środku dywanu i tak to nic nie pomoże bo film został dobrze przyjęty przez krytyków i nikt go nie wycofa bo został wydany na DVD

ocenił(a) film na 1
AnkaWi

śmiejmy się:

Co robi goła żydówka przed kominem? Podnieca ogień.

Jak teraz nazywa się Biały Dom? Czarny Barak/Warcaby

Haha

a jak ktoś chce zobaczyć jakimi idiotami są amerykanie:
http://pl.youtube.com/watch?v=NPH1N6V82pk

ocenił(a) film na 10
strieloqq

Ja słyszałam o baraku Obamy, a nie o czarnym baraku xDD ale ok, to też dobre. i poczekaj bo nie spełniłam Twojej prośby... hahahahaha xD ;)

AnkaWi

Ile Barack ma jaj ?
Obama =]

Lukaszx

Co robił Obama w obozie ? Stawiał BARAK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

ocenił(a) film na 6
Freggie

Wątek o wegetarianach też nie jest przyjemny a jednak wszyscy się z niego cieszą zamiast ganić. Jak ktoś nie ma dystansu do filmu to niech się lepiej nie odzywa. W filmach co chwilę pojawiają się podobne sytuacje i nikt nie zwraca na nie uwagi do czasu kiedy podobny żart nie odniesie się do nas samych. Osobiście jestem zdania, że nie powinniśmy się śmiać z innych jeżeli nie potrafimy się śmiać z samych siebie.