No, niezłą okazję Ci oferuję. Już niejedna osoba z tego forum pragnęła poznać mnie bliżej, chyba nie zamierzasz takiej sposobności zmarnować? To, o czym inni marzą po nocach, (tzn. o ujrzeniu mnie na żywo) dla Ciebie jest za darmo i na wyciągnięcie rączki :).
Nigdy nie mówiłam ,że pragnę Ciebie poznać.Ba wręcz się cieszyłam ,że nigdy to nie nastąpi.Nadal się cieszę i niestety podziękuje :F
Posłuchaj - wiem dobrze, dlaczego takie dziewuszki jak Ty boją się wychodzić w nocy z domu, nie rozmawiają z nieznajomymi oraz, ogólnie rzecz biorąc, nie mają zaufania do ludzi... Ale... Ja wiem, że jakąś tam estymą jednak mnie darzysz, bo wspominałaś kilka razy na forum, o moim zdjęciu. A nawet twierdziłaś, że mogłoby zostać wykorzystane do poszukiwania mojej uwielbianej osoby... Zali tak nie było, Cytrusku?
Oj, chyba trochę przegiąłem pałę... I Cytrusek poszedł się w akcie konfuzji wycisnąć na sokowirówce :D.
Połowicznie, nie wygląda to źle, ale do ideału trochę brakuje. Niestety identycznego efektu jak na Windowsie nie uzyskam. Skopiowałem od brata wszystkie potrzebne czcionki, zainstalowałem u siebie, ale dalej nie jest tak samo. Podejrzewam, że to wina Linuksa :F
Ty mi tu nie "tematuj", tylko lepiej powiedz, co z moim Jasirem? :F
ps. Nie idzie, bo wszyscy na wakacjach :F
Ja już wróciłam :P
http://www.youtube.com/watch?v=Ium2jGWdcGs
Pozytywny koleżka,byłby idealnym rzeźnikiem :F
Tylko pamiętaj, ma wyglądać dostojnie jak na wodza narodu przystało :F
Technika (jeśli mogę tak to nazwać i prosić) nie będzie jak u Cesca :F
ps. aż nie mogę się doczekać :D
Bardziej odpowiadałby mi 84FD, ale jeśli musisz tamtym... :F
Ty tu jesteś artystką, nie ja :P
Trzymajcie kciuki :P Idę do sklepu kupić NORMALNE sandały. Może takie znajdę co? :F
Jestem przerażona wizją kupna tego czegoś:
http://galerki.pl/files/g/2_2083549985_deichmann.jpg
Bleeeeee ohyda !!!!!
Nienawidzę rzymianek, "sandałków plecionków", greczynek, achillesów, gladiatorek i jak oni jeszcze tego nie nazwą. To są najbardziej niewygodne buty świata. Nie da się w nich chodzić.
Pacjent jest martwy! Podać czas zgonu!
Potrzymamy te zwłoki tutaj jeszcze jakiś czas, póki Uzależniona nie skończy mojego rysunku :F
Jaki czas? Przecież puls wyczuwam :P Żyje mimo stanu agonalnego :F
Tylko dla Uzki? A mnie już nie lubisz?
<dobija pacjenta krzesłem> Teraz pulsu nie ma! :F
Masz swojego półmetala i jeszcze Ci mało? Ty zachłanna kobieto! :F
Odpowiednie sandały kupiłaś? nie pochwaliłaś się na forum, wrzuć link jak wyglądają. Ocenimy w czym paradujesz po mieście :P
Osz ty sadysto!
Jaka zachłanna ja tylko lubię męskie towarzystwo :F
Kupiłam ,kupiłam oczywiście koturny :P Zdjęcia brak,bo nie chce mi się fot robić :D
Nie będzie mi pacjent dychał, jak ogłosiłem zgon :F
Lucuś był ostatnio, po czterodniowej przerwie spowodowanej brakiem prądu :D
Mogłaś link wkleić z podobnymi :P
Miały być sandały, a nie koturny :F
Mój Lucuś :D No popatrz!
Sandało-koturny to są :F A jakie wygodne ahhh :D
Nie ma w necie podobnych ! Za to mogę dać linka do fot Alastora i Pysia :F
To musisz poczekać,bo zgram je z aparatu :P Aby umilić ci czas oczekiwania masz grę : http://bitwaokrzyz.pl/
No co takie słodkie :F
Zachciało mi się filmów. Coraz mniej lubię Deppa. Ależ jestem śpiąca. Żabo, reanimuj <zieeeew>
Rozpustnika. Włączyłam go w złym programie, bo w tym ciężko mi się przewija do przodu. Bezruch i martwota, przegadane i bez pomysłu. Przesłanie podane na tacy, a za chwilę wszyscy zaczną płakać - nie, dzięki. Mam jeszcze Blow, ale z kolei nie cierpię Penelopy, więc opuściły mnie już resztki nadziei. :F