I jak? Bo nie wiem czy iść na to czy jednak zrezygnować. Bo ocenę na fw ma dosyć wysoką, ale Avatar też taką miał..
no i avatar okazałsie kiczem, Incepcja jest Genialna, ale psuję mi ten film Leo, swoim przykurczem brwi, zapraszam na mój temat o leo:
http://www.filmweb.pl/film/Incepcja-2010-500891/discussion/Kurde+Taki+Zadżebisty +film%2C+a+troszke+zepsuli+mi+go+tym+Dicaprio%2C+no+nie+lubie+jakoś+go,1427937
Właśnie słyszałam już dużo opinii na temat Leosia, który ponoć nie pasuje kompletnie do tego filmu.
Moim zdaniem dobry film. Aczkolwiek jeszcze go nie oceniłem i zastanawiam się, czy zasłużył, aby go dodać do ulubionych.
Z pewnością tak. Ale jak na mój gust, Di Caprio troszkę zepsuł ten film, jakoś nie trawię gościa.
Uwielbiać to ty możesz przeróbkę swojego ryja w fotoszopie, co na słodkiego blogaska sobie wstawiłeś... No chyba, że twój ryj jest już taki bez przeróbki.
Już wpadasz w rozstrój nerwowy? Myślisz, że ja się na to twoje pozowane i symulowane "ha ha ha" dam nabrać? Nie wierzę, że ci tak wesoło podczas korespondencji ze mną.
Jak chcesz dziweczkę zobaczyć to poproś swoją macochę, żeby siadła razem z tobą przy kompie i przyjrzyj się jej uważnie.
pedancie za dwa złote, jak śmiesz tym do mnie tonem przemawiać, zło wrogi rynsztoku listopadowego poranka milcz ! milcz psie !!!ha ha ha ! POKONAŁEM cie WRACASZ NA TARCZY !!! Ha HA HA HA
Jesteś niemożliwie tępy. Przez całe pół roku nie znalazłeś nowego tekstu, który mógłbyś mi wklejać. Za każdym razem ten sam spam: "POKONAŁEM cie WRACASZ NA TARCZY !!! Ha HA HA HA ". Wymyślenie czegokolwiek nowego to zadanie, które cię przerasta? Poczytaj książki, gazety, może staniesz się bardziej elokwentny i nie będziesz miał takich trudności ze składaniem rozbudowanych wypowiedzi.
I pisze się "złowrogi", a nie "zło wrogi". Marsz do pracy domowej.
do pracy to Ty chodzisz, Ja żyje z oszczędności !!
HA HA! POKONAŁEM cie WRACASZ NA TARCZY !!! Ha HA HA HA
Wstaw ten sam tekst jeszcze ze trzy razy pod rząd, a być może sam w niego uwierzysz. Jak to mawiał Goebbels - kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się we własnych oczach prawdą :).
Trochę ogłady. Pooglądajcie sobie zapowiedzi gier na PS3, robi się wtedy nieco przyjaźniej.
Boże, co za głąb... Pimpek, powiedz, że to tylko niewinny żarcik, że tylko tak udajesz, przecież to niemożliwe być tak tępym tłukiem ' -_- ...
Nigdy nie miałam ręki do dzieci. Tłumaczenie od początku rzeczy oczywistych jest dla moich nerwów męką.
Sama widzisz, co pisze ten imbecyl - nie da się go inaczej traktować, niż niesfornego dzieciaka i namolnego intruza.
ja chce do niemego kina, czarno białą taśma, i klimat dziadka edka z zeszłego wieku ;/
http://www.kinomikro.pl/wpisy.php?d=li&leaf=a3f3a3612e056b&kryterium=usun
Tylko musimy poczekać :F
Lepiej go nie bierz, bo będzie wam zadawał pytania w trakcie filmu, nic z niego nie rozumiejąc i w ten sposób zacznie dla was stanowić przeszkodę :).
Ooo, na to sama bym poszła :D Chodź, upadly_widzu, daj rączkę, pójdziemy do kina :F
Może on bardziej gustuje w klimatach Francja-Elegancja. Więc zabierzemy go na "Krwiożercze pomidory atakują Francję", że ktoś na to wpadł :D
Fuck Yeah!
Nawiasem mówiąc, loffciam Roselyn Sanchez :)
http://www.republicavirtual.com.br/blog/wp-content/uploads/2008/10/roselyn_sanch ez_7.jpg
Ależ bym zanurkował między te jej piękne nóżki i lizał do białego rana, mniam mniam ;-P... I żeby swoimi donośnymi westchnieniami zainspirowała sąsiadów, aby nazajutrz zapytali nas, jak idą lekcje śpiewu operowego :-D...
Nie obnażaj nam aż tak swoich fantazji, bo ktoś gotów pomyśleć, że masz dziewczyny w formacie jpg.
Widziałam ją już kilka razy na forum, teraz wiem, w czyim poście.
Żabie by się spodobała.