dlaczego to coś ma tak wysoką ocenę???? Pewnie nastoletnie gówniary wzdychają do głównego bohatera, poniewarz po średniej części pierwszej to coś jest totalnym nieporozumieniem. K***a ten film niema AKCJI!!!!!! NUUUUUUDA, walnięta laska nie może się zdecydować kogo wybrać. Efekty daremne, i ogólnie syf bije z ekranu.
Przyznaję. Nienawidzę tego filmu. To jedna, wielka porażka, nie wiem, kto to ogląda. I to zaliczyli do horrorów?? W takim razie "American Pie" to też horror.
Nie przesadzajmy. Bella nie dostala na urodziny w "ksiezycu w nowiu" gumowego penisa od Edzia...
Zgadzam się film był nudny i beznadziejny, kompletne zero akcji a obsada aktorska grała sztucznie i bezosobowo chyba nie potrafia w ogóle grac , albo zrobili to na odpierdziel. Obejrzałem film z ciekawości bo wszyscy go zachwalają ale po pół godziny stwierdziłem, że nie ma się tu nad czym zachwycać . Ot nudna historia miłości i dla zabawy dodany wątek że są wampirami ;D
Dla mnie film był delikatnie mówiąc, eee...nieważne, ale siódemeczkę dałam ze względów sentymentalnych ;p