powołałam na służbę Miss Zamandę i Oni Moon. Oni dziś nie może, ale się pojawi xD trzeba jej przypomnieć te scenę miłosną z Emmettem xD
khe khe khe...... <zły śmiech> to przecież bohaterka była Emmettem w grze!! xD właśnie jej wyrzucam jej erotyczne sceny xD
no wiesz gdzie indziej to ja tez ^.~
ale jak zobaczyłam ostatnie zdjęcia Edzia... uaaaah... gorąco mi się zrobiło ;) zawsze będzie mi się podobać ;)
Ja lecę ;) jutro wieczorkiem pewnie będę ale teraz w łóżku czeka na mnie mój Edward ^^ (czyt. mój tygrys Dan ;])
dobranoc dziewczynki bądźcie grzeczne i do jutra ;) ;*
PS: Miss na was patrzy... groza i zuo powraca na filmweb! xP
mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasz harlequin!! ciągle tego szukałam i jest!!!
http://www.filmweb.pl/topic/856714/A+mo%C5%BCe+tak+zagramy+w+%5D.html?page=15
słynna, legendarna 15 strona xD
Do akcji zgłasza się żołnież paulaeve. Trochę późno ale było się na specialnej misji jaką było opiekowanie się chorą siostrzyczką.
witam was ^^
dawno mnie tu nie było xD
huhuhu czasu ;PP
mam takie małe pytanko xD
kojarzycie długowłosego chłopca grającego w Zmierzchu kolegę Jacoba ;PP
czy on może zagra też w Księżycu w Nowiu ?
Szukałam info. na jego temat, ale na filmwebie nic nie znalazłam :(
Nawet w obsadzie :/
Może wy coś wiecie ?
Byłabym wdzięczna za każdą odpowiedź ;*
pozdrawiam odwieczne fanki ;*
uwiebiam twoją reakcję : CO JA ZROBILAM?!?! ZOSTAWILAM DWIE NAPALONE NASTOLATKI SAME?!?! xDDDD JEZUUUU....
xD
No ale niestety, ja dzisiaj muszę lecieć xP Jutro wyjeżdżam a od wczoraj próbuje się zapakować i jakoś mi nie idzie xD
Ale nie martwcie się, wasz napalony demonek w piątek wróci ^^
Miłej zabawy życzę :D
wesoło!!?? WESOŁO!!!!!!!!???? Oni, wiesz co ja wtedy przeżywałam, jak to czytałam!!?? Myślałam, że się uduszę ze śmiechu i chciałam to przerwać jak najszybciej by nie doszło do scen, ale się nie udało xD
czytając to jeszcze raz, stwierdzam, że to była wina Miss xD zapoczątkowała to (owszem, nie przwidziała tego, ale kto mógł to przewidzieć? xD) i dziewczyny poszły na całość xD
no i Tena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od razu na wstępie zapraszamy do lektury 15 stronicy wspaniałej gry:D link wyżej xD oto klasyczny przykład siedzenie przy kompie xD