o żal xD ja bez książek nie przeżyję - to mój nałóg xD to jest dla mnie "my personal brand of heroine" xD
ja tak ja luelle. po prostu mam już taki nałóg. ale za to jesteśmy oczytane, mądre i nasz słownik jest bogaty :D
hej, czyżbyście miały jakieś nieopublikowane sceny??:> Inaczej. Czyżbyście miały nieopublikowane sceny z Emmettem??:O:>:D
Chyba to nie ten temat moja droga :)
Taaa... ja też bez ksiażek życia nie widzę... Muszę coś czytać...
.......................................................................
laro, te sceny z emmettem....... xD to tylko erotyczne sceny wymyślone prze bohaterkę i Oni jakiś rok temu xD po tym nie dało się spać - szczególnie po lizaniu tego sutka xD
oczywiście, BL, każdemu taki sen jest potrzebny xD
Boha, ten sutek to był tekst Oni, ale ty też mialaś niezłe xD
Tym razem to ja zastaje napalone nastolatki dyskutujące o ciekawych tematach xD
Laski stop! Trzeba się ogarnąć^^ Bo będzie że niewyżyte jesteśmy^^
A co do książek to też nie mogę bez nich żyć^^ Zazwyczaj czytam kilka na raz :D
boha, oni, nie zmieniajcie tematu xD za każdym razem jak to sobie przypominam, to umieram ze śmiechu xD
heheh może mnie ktoś oświecić o czym rozmawiacie ;P bo brzmi dość ciekawie ;)
a co do czytania- jestem uzależniona od książek :)
może któraś z Was czytała ostatnio coś ciekawego co mogłaby mi polecić??
Hmm... Z książek, to może nie ostatnio czytanych, ale ja np. uwielbiam serie:
"Kłamcy" Ćwieka (anioły+ bogowie najróżniejszych religii-dużo ironii, genialnie napisane),
albo serie
"Cena krwi" Tanyi Huff (pani detektyw + wampir, więcej mówić nie trzeba^^),
albo
"Siewce wiatru" Kossakowskiej (to już głównie o aniołach, ale w bardzo ciekawym ujęciu, bo one wcale takie święte nie są^^ też mnóstwo ironii).
To są moje ulubione pozycje^^
A dalej jeszcze "Mój własny diabeł" Mika Carreya (egzorcysta-autorstwa tego co tworzył Constantina, więc jak dla mnie pozycja obowiązkowa)
Lue! Cholero jedna! I okazuje się że ty się najbardziej napaliłaś! :P
Z resztą i tak myślą, że zmiana tematu to dobry pomysł, bo ile można o tym samym <przewraca oczami>
Miss, kochanie, jak będziesz na gadu, to możemy omówić nową historie, bo ty tu jesteś głównym mózgiem^^
A reszta niech sobie rezerwuje postacie (na razie te co są) albo czeka na jakieś, które wykreujemy ^^
Ja zgłaszam, że poczekam na to, co stworzymy^^ A jak reszta?
PS; Myślę, że ten temat będzie do omawiania różnych rzeczy, a do RPG się stworzy nowy^^
oni, ja jestem za. najlepiej, kiedy miss zamanda ma obmyślony plan. bo tak to w kółko chodzimy i w ogóle. :D
miss, ruszaj dupę !
Wiedźmina czytałam =)
więc cały czas rozmowa dotyczy tej gry jeszcze z forum zmierzchu =D
hmmm chętnie przyłączyłabym się do zabawy =P
shadow, to tak dla twojej wiedzy xD wiem, ze oni i boha nie będą szczęśliwe, ale..... xD
http://www.filmweb.pl/topic/856714/A+mo%C5%BCe+tak+zagramy+w+%5D.html?page=15 to o to cały czas chodzi xD ich erotyk sprzed roku xD
co do książek - ostatnio czytam po angielsku jakieś.
Wicked Lovely - Melissa Marr
i seria "Vampire academy" Richelle Mead
jakiś czas temu czytałam też "Evermore" Alyson Noel.
Dzięki za wyjaśnienie =) a erotyk profesjonalny =P
hmmm chyba zdecyduje się na "Vampire academy" thx =D
vampire academy z tego wszystkiego najlepsze:D proponuje zakup na krainaksiazek.pl tam jest najtańsze (ok.35 zł a nie 80 jak w empiku!!!)
popytałam znajomych i już mam dwie pierwsze części =) ale postaram się je jak najszybciej zamówić żeby nie musieć czytać na kompie...
ja nie mogę czytać na kompie........ dostaje wtedy wnerwu xD muszę mieć pachnącą książkę w ręku xD
poza tym polecam jeszcze moje ukochane "House of night" PC Cast i Kristin Cast xD kocham to!!:D
słyszałam o tej książce jako że jest konkurencją dla Zmierzchu i podobno też ma zostać zekranizowana(?)
jej! tworzy się tu kolejna familia jak na forum Zmierzchu. czy gdzieś jest normalnie :) ? (żeby nie było, to komentarz pozytywny, zaczepiać ani obrażać nie chce)
LeaMao, ta familia powstała na przełomie 2007/2008 r....:) niestety, forum twilight zostało zasyfione przez śmiecie, takie jak legion i victor , więc trzeba było zmienić miesce xD
Shadow, może nie konkurencja, bo książka pokazuje wampiry inaczej, ale jednak trochę ze sobą rywalizują:) jest projekt filmu na 2011 r, nie wiem czy zrobią... oby:) choć z drugiej strony, nie wiem czy przeżyje kolejne skomercjalizowanie się mojej ukochanej książki, tak jak było to w przypadku Twilight:(