Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179138
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

No dziewoje do roboty... xD
Trzeba się wziąć za to forum

ocenił(a) film na 4
Luelle

nie wiedziała. powiem jesdnak szczerze, że dla rozrywki fajnie jest ich czasami poczytać. niestety entuzjazm już powoli maleje, co raz mniej piszą. w lutym i marcu panował tam prawdziwy chałos. te forum jest lepsze pod tym wzglęgem, że ludzie normalnie piszą i mogą oczekiwać na normalą odpowiedź. jak tam się znajdą pare osób z tej ich familli to już nic sensownego nie do się dowidzieć.

LeaMao

Aż dziwne , że nie napisałyście oddzielnej książki-erotyku ...xp

julciczka

ogólnie nie przepadam za tego typu forami bo kiepsko się na nich rozmawia wolę gg albo chaty...
to mówicie że ktoś opanował poprzednie miejsce spotkań "starej gwardii"?;>

ShadoOow

Taaa...
jest co najmiej z 300 tematów pt. "Ten Zmierzch to badziew" itede...
OMG...
Za którymś razem to robiło się nudne

julciczka

na forum Twilight przestałam pisać gdzieś w grudniu. Nie mogłam patrzeć na to, co zaczyna się tam dziać.... Spełniały się moje największe obawy...:/

Luelle

Naomi ma rację xD Oni, Boha, macie talent do erotyków xD szczególnie jak piszecie to razem xD

julciczka

Shadow, napisałam ci moje ulubione książki, ale zginęło gdzieś w tłumie^^" więc weź poszukaj *.*
A co do tych co napisała Lue to też się pewnie za nie zabiorę^^ Ale to później, bo na razie zamówiłam właśnie kilka książek^^ (szukanie czegoś konkretnego w księgarniach mnie irytuje)
A skoro poleca, to pewnie zabiore się za nie w następnej turze :D
(Kiedyś zbankrutuje na książkach, naprawdę^^" Ale nie lubię wypożyczać czy cuś xP Dlatego mam w domu prywatną biblioteke^^ Która nawiasem mówiąc już jest większa od mojej szkolnej xD)

A co do pozostałych tematów-przemilczę =.= Inaczej nigdy nie skończycie o tym gadać =.=

Oni_Moon

znalazłam =) opis brzmi ciekawie więc pewnie też którąś z nich zamówię =D
hehe wiem co masz na myśli, na książki wydaję więcej niż na ubrania a według moich znajomych to dziwne... nastolatka która czyta to ewenement w obecnym świecie =/

ShadoOow

zawyżamy średnią krajową xD
jak mam do wyboru super rewelacyjna sukienka, w której wyglądam bosko i ponętnie i książkę, bez wahania wybieram książkę xD To. Jest. Chore. xD
jakieś 3 miesiące temu mój dziwny napływ kasy zniknął (nie zauważyłam tego xD) oraz przestałam ciągle znajdywać po 50 zł między tymi samymi kartkami Zmierzchu i zbankrutowałam na zamówieniu na merlinie na 170 zł xD

Luelle

Taak... My nie jesteśmy normalne ^^

Oni_Moon

Jak patrzę na niektórych niby normalnych ludzi to się zastanawiam czy aby na pewno chciałabym być normalna ;P

Oni_Moon

Jak patrzę na niektórych niby normalnych ludzi to się zastanawiam czy aby na pewno chce być normalna ;P

ShadoOow

być ' nienormalnym ' jest ciekawiej xd

dziś np. kumpela robiła referat i kanadzie i powiedziałą o ' wyspie księcia edwarda ' to ja zakwiczałam, a babka z angielkskiego popatrzyła na mnie jak na nienormalną, nie mówiąc już o klasie :D
tak samo ludzie dziwnie się patrzyli, kiedy dziś lampiłam się przez cały czas na srebrne volvo c30 i s60 :D normalnie dzień eda dziś miałąm :D

bohaterka

ja codziennie mijam w drodze do lo srebrne volvo s60 xD to jest ból dopiero xD a Boskiego jak nie było, tak nie ma xD
ja nie chciałabym być tak jak ci "normalni":/ zawsze mam takie "szczęście", że siada obok mnie w autobusie jakiś dres, który klnie, pije wódę i słucha na głos tak zwanej muzyki :/ nienawidzę tego...........

Luelle

doskonale Cię rozumiem :)
ja mieszkam na takim osiedlu gdzie połowa to dresiarze :/
obecne standardy normalności nie są dla mnie ;) ja tam zawszę uważałam że urodziłam się nie w tej epoce co trzeba ;P

bohaterka

sorki za wcześniejszą podwójną wiadomość ale coś mi się dzieje z kompem :/

heh ja do końca życia nie zapomnę jak byłam na pokazie przedpremierowym w Krakowie i jakaś starsza babka koło mnie przytulała się do zdjęcia Roberta w gazecie przed seansem, a w trakcie sceny pocałunku myślałam że się zajdzie no i przy każdej scenie albo komentowała film albo gadała z ekranem... masakra :D
także bohaterko nie masz się czym przejmować ;P

ShadoOow

o Boże xD było z nią źle xD rozmawiała aż z ekranem xD biedny Rob xD niesamowicie mu współczuje, że nigdzie nie może wyjść xD

boże, jak ja nienawidzę dresiarzy xD jeszcze zawsze się do mnie przywalają (ludzie z zewnątrz twierdzą, że jestem ładna, ale nie ma co im wierzyć - przylizują się:D) i wtedy niszczę ich wszelkie pokłady odwagi moim lodowatym i pogardliwym wzrokiem xD ogólnie mam taki wzrok do osób, które słuchają jakiegoś disco polo, techno, hip hopu i innych badziew xD tak to jest z osobami wychowanymi na mozarcie xD a jak patrzę na te ich dresy i wygolone głowy oraz ich język..... wymiotować aż się chcę:/
ha, dziś widziałam w autobusie naprawdę przystojnego chłopaka, ale coś z nim było nie tak, bo koledzy musieli go do niego wnieść i trzymać, a potem kilka przystanków dalej z nim wysiedli i tamten zaczął rzygać xD

Luelle

tak, boha podzieliła się ze mną swoją radością...
A Lue, co do boskich to nie bój żaby xD przyjadę, to sie zacznie dopiero xD
Shadow, mam tak samo. Powinnam się urodzić w innej epoce ;o taki mój zonk ;D
dresiarze są okropni ;ooooo tak jak polski hip-hop i disco-polo ;D
mi tez mówią, że niby jestem ładna. szczególnie, że mam ładne włosy, bo gęste i podatne na lokowanie ;D
jednak nikt nie przebije mojej babci i jej komentarzy: "No i ile ci chłopaków dzisiaj mówiło, ze jesteś piękna?" oO

Bella_Lioness

jeśli chodzi o muzykę to hip-hopowi i disco-polo mówię stanowczo NIE =P
hehe BL Twoja babcia ma fajne teksty moja rzuca takimi typu:
B:"no matka musi zacząć już zbierać pieniądze na weselę"
ja: "babciu ja mam 19 lat !!"
B: "no to pora się ustatkować... ale może lepiej że ojciec ma wiatrówkę bo inaczej to by się chłopy drzwiami i oknami pchały a z facetami to nigdy nic nie wiadomo.... za moich czasów (...)" xD w tym momencie trzeba uciekać =P

Bella_Lioness

oj, czekam na ciebie, czekam xD może razem coś zdziałamy xD hahaha, podczas naszych Full Moon Ritual!! xD
ja mam wieczny problem z włosami - są proste!! moja zmora! jak ja nie znoszę prostych włosów!!!

Luelle

pożyczę ci trochę swoich ;p

Luelle

shadow, mam to samo xD moja babcia ciągle tylko wylicza ile to jeszcze osób to ślubu zostało xD a ja mówię, że najwcześniej to ja wychodzę za mąż po trzydziestce xD a ona patrzy na mnie i mówi: Nie wiadomo, nie wiadomo.... a jak zajdziesz w ciążę?" xD
Zmora mojej babci to moja waga. To, że mam genetycznie przekazaną niedowagę 10 kg to nie moja wina xD albo: ucz się dziecko, bo zawalisz szkołę xD o, właśnie to przed chwila usłyszałam xD

Luelle

mowa o żarciu to chleb powszedni xD
o kawalerach też ;DDD

Bella_Lioness

o żarciu to chyba kazda babcia gada xD

Luelle

taak o nauce też co nieco słyszałam :) teraz jeszcze tylko maturka z polaka i wreszcie będę free;P
hmm gdybym ja musiała przez tydzień zostać u babci to przytyłabym jakieś 10 kilo no bo przecież "kobieta powinna mieć jakieś kształty" ;P

julciczka

Lue, chętnie się zamienię włosami! Mam cholernie gęste z tendencją do kręcenia się i codziennie rano usilnie staram się je wyprostować =.=

A u mnie jakimś cudem nie ma za dużo dresów ^^ A przynajmniej nie tyle, żeby bardzo rzucali się w oczy :D Już więcej jest barbie :/

Ale ostatnio straszne było jak szkolny radiowęzeł na zmianę zaczął puszczać techno i disco polo =.= Dobrze że miałam ipoda, bo bym chyba zdechła ^^

Ja tam głównie rocka słucham (jrocka też :D), no i czasami jak mam faze i chce trochę poszaleć, potańczyć czy coś, to regge i hip hopu ^^
A jak faza w drugą stronę, to soundtracksy i klasyka^^

Tak... Babcie czasami są straszne ^^

Oni_Moon

Oni, z radością przyjmę twoje włosy!!!!! nienawidzę moich prostych i robię wszystko by tylko je podkręcić!:D

a u mnie na wsi (xD) są same dresy. kurna xD barbie też nie brakuje xD

u mnie radiowęzeł ostatnio nie dziala. ostatnio w ogóle cała szkoła nie dziala prawie bo jedno skrzydkło jest rementowane i są matury xD

ja słucham rocka i klasykę:) no i oczywiście coś w stylu immediate music:D

babcia każe mi jesc xD

Luelle

Noo... ja mieszkam właściwie na przedmieściach i dość spokojnie jest ^^ (lubię tą okolicę ^^ niby miasto, a pełno zieleni :D)
Chociaż... Moje miasto znane jest jako "Wieś z tramwajami", więc... xD
Dawaj *.* Ja chce proste *.*

Oni_Moon

natomiast u mnie to wieś-wieś xD niestety xD na szczęście blisko wawy, więc jakoś to wytrzymuję (gorzej, że muszę dojeżdżać do wawy do szkoły. codziennie wstawanie o 5 xD)

ok, nie ma sprawy, już ci moje oddaje <wyrywa włosy i podaje Oni xD)

Luelle

współczuję... dla mnie 5 to jeszcze noc ;P
hmmm ja jestem zadowolona z moich prostych włosów....
lepiej jest zakręcić proste włosy niż kręcone wyprostować :)

ShadoOow

no i tu masz babo placek - moje włosy dłużej nie wytrzymają kręcone, chyba że użyje naprawdę niesamowitej ilości lakieru do włosów czy innego badziewia xD

Luelle

u mnie niestety jest tak samo ;P
jeszcze najlepiej szło mi z termowałkami xD

ShadoOow

ja kiedyś nie byłam zadowolona z kręconych włosów, ale teraz już jestem( chociaż wciąż bywa z nimi różnie) ;p
kwestia używania różnych szamponów ;p

Bella_Lioness

ja po szamponie mam zawsze idealnie proste i błyszczące, a jak wiadomo takie włosy się elektryzują xD
ja też kombinowałam z wałkami xD ale przeżuciłam się na lokówkę, bo po wałkach miałam afro xD

Luelle

do włosów kręconych dobry jest płynny jedwab, chociaż do prostych też się nadaje ;P włosy są po nim lekkie i świetnie się błyszczą.
hmmm ja próbowałam lokówki ale musiałam stać przed lustrem godzinę żeby pokręcić włosy - dramat - każda fryzjerka dostaje szału jak ma ścinać albo układać moje super gęste włosy ;P

ShadoOow

ja tak samo - godzinę stania przed lustrem i kręcenia na lokówkę xD i fryzjerki ze łzami w oczach ścinają mi włosy, ciągle pytają się czy aby na pewno i trzęsącą się ręką ucinają pierwszy kosmyk xD to jest zabawne xD

Luelle

patrzyłam na stronę z Waszą grą i coś Wam nie idzie najlepiej, jakiś drobny zastój jest ;P

ShadoOow

trochę ciężko się tu rozmawia ;P
zostawiam więc nr gg 4616129
no i dość często jestem tu
http://www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=twilightworld

ShadoOow

zastój jest, bo czekamy na Miss, mózg całej gry xD

Luelle

yhm :) to co się z nią stało?? a nie miało być dwoje prowadzących? ;P
zawsze jak jednego nie ma ten drugi może coś napisać :)

ShadoOow

heh ja odpadam....Z żalem oddaję Rose w czyjeś równie perfidne ręce :*

butterfly_13

czemu chcesz się wycofać Butterfly???????

ShadoOow

by chyba ktoś "przywłaszczył" sobie jej rolę..................

Luelle

no to trochę kiepsko.... jeżeli nie macie nic przeciwko ja bardzo chętnie przejmę Rose chociaż myślałam nad przyłączeniem się pod postacią innego bohatera ;) chyba że Butterfly zmieni jeszcze zdanie ;P

ShadoOow

ale ktoś inny wziął jej rolę, zanim wróciła na forum, nie wiem, kto dokładnie.

Luelle

yhm... wcześniej Cię nie zrozumiałam ;P
poczekam do 27 i dołączę się do gry :)

ShadoOow

wie ktoś kiedy wraca Miss? xD

Luelle

Przepraszam bardzo Rose moja była i oddam ja tylko komuś ze starych przyjaciół, taka moja wola. przepraszam Was, ale nie mam czasu, nie mam go skąd wziąć...:( kiedy jeszcze byłam w domu to inaczej było...w internacie jest zawsze...dużo ...do zrobienia ;P pozdrawiam bardzo jak na wampira przystało lodowato :*

butterfly_13

butter, wydelegowano cię do internatu!!??? :(
Rose nie bedzie już taka wspaniało lodowata bez ciebie.......:)

julciczka

Shadow, tą drugą to chyba miałam być ja xP Ale sama bez Miss nic nie zrobię, bo to ona musi zacząć ^^" A przynajmniej musiałaby si z nią jakoś dogadać...
Biedna Butt... gdzie oni cię wysłali???