Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Jest on zrobiony przez fana "New Moon" ale za to bardziej mi sie podoba i wolalabym zeby ten byl puszczany :) No sami ocencie mam nadzieje ze sie wam spodoba tak samo jak mi ... mnie chwycil za serce ...co sprawilo ze coraz to bardziej nie moge sie doczekac premiery filmu ...

http://www.youtube.com/watch?v=ER0lX3fTbmQ

ocenił(a) film na 10
olcia432

normalnie sie poryczalam niezla dziewucha jest w te klocki

olcia432

o to ja też bym prosiła o piosenki :)
fisia.mt@interia.pl

a ten trailer jest o niebo lepszy od oryginału :D teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać premiery "Księżyca w nowiu" ;)

olcia432

Two Steps From Hell - The Truth Unravels
Czy ktoś mógłby mi przysłać? Byłabym baaardzo wdzięczna.
Jeśli ktoś będzie miał czas to bardzo bym prosiła na sikorka94@gmail.com
A co do filmiku - boski. Ma ten nastrój, którego brakuje w orginale. Oglądając to czułam się jakbym czuła te emocje - miłość, strach, żal, bezsilność... Coś wspaniałego.

olcia432

Hej! Jestem dziewczyną!!!

Vivan

To do olci432, takie sprostowanie:P

Vivan

Oj przepraszam :) Bede juz wiedziala :) Sorki jeszcze raz !

olcia432

Mam wiadomosci z blogu Kristen o tym ze nie jest ona w ciazy i reporterzy wymyslili to sobie i ze zdjecia na okladce gazety jest sfauszowane ... :/ po drugie Robert na blogu Kris napisał dzisiaj :

lipca 13, 2009 - poniedziałek

hi! it's rob...come read this ;)
hi!
I'm Rob ... you know me then I will not submit!
with jess we decide to tell you what kris for us.
I'm the first to start ...

Kristen Jaymes Stewart...06.28.09 < That’s our date! First of all, this girl is 2578946645126% real and she's the best thing that’s happened to me. We’ve been through hell and back but through all that, we’re still standing strong. So, if you mess with her, you're messing with me. She's beautiful, as you can tell. She's one of the funniest people you will ever meet, and you never know what's going to come out of her mouth next. She's everything i want in a girlfriend. I don't know how or why she's put up with me for so long, but thankyou :D I cant believe that we’re here right now, actually together, finally. You’re my everything. You’ve made me who I am today. You’re not only my girlfriend but you’re my best friend and I know I can count on you with anything, especially my life. Just the thought of you makes me smile and you truly are my Bella Swan. I wanna wake up to you every morning and go to sleep with you by my side every night. I could go ON AND ON about this girl but then people will get sick of how much I love her. Well, I love you, always and forever ...

rob

a to link jak ktos ma myspace http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&...

Bylam w lekkim szoku ale sie ciesze ze wkoncu sa razem :) aj i sorki ze nie przetlumaczylam ale chyba az taki kaleki z angola nie jest :)

ocenił(a) film na 7
olcia432

W lekkim to mało powiedziane. Ale i tak sie cieszę :D:D

GUSIALLL

Ja tez sie ciesze z ich szczescia no napewno ze szczescia Roba bo on za nia szalal od dawna:)

olcia432

awww dzis Kris dodala nowy wpis na bloga :

lipca 14, 2009 - wtorek
some explanations
ok some of you have not understood the message of rob: this is a friendly message! we are very close but not enough to be a couple! he has strong feelings for me and he respects me ... is his way of telling me that I look for him! we are not together ... is quite complicated to explain but if it should go something between us you will ... yet we live each of our side and we do not see them!

sorry to disappoint you!

then yes I am malibu for 2 days ... Finally, it remains today, and I returned to LA! I needed to empty my mind because there are too many pressures on the set ... I'm tired and I'm in a hurry that filming is complete!

if there are other questions to clarify: don't hesitate

best regards,

KRIS

a juz myslalam , ten Rob wprowadza nas w blad :)

ocenił(a) film na 7
olcia432

prześlij mi jakieś nutki z new moon i ta two steps from hell też :) na bobiusz@wp.pl
z góry dzięki

Rebellion

Jasne, juz sie robi rebelion hehe ...:) dostaniesz kilka maili:) milego sluchania daj znac jak dostaniesz :)

ocenił(a) film na 4
olcia432

Two steps from hell mam, ale jak masz, to poproszę również coś z new moon :)
Dzięki z góry :)

zabawnylol

olcia432 w jakimś temacie przeczytałam że masz "podobno" oryginalną kołysankę Renesme, wyślesz mi??
mój email: vivan7@wp.pl

zabawnylol

zabawny podaj swoj mail bo nie posiadam :)

ocenił(a) film na 4
olcia432

Wybacz, zapomniałam. zabawnylol@wp.pl

Dzięki jeszcze raz :)

zabawnylol

Dziękuję:*

ocenił(a) film na 8
Vivan

ja tez bym prosiła o te piosenki monalisa00@wp.pl

monalisa00

Juz wam powysylalam :) Mam nadzieje ze dotarly.. w przyszlosci sluze pomoca ...

olcia432

Kiedy ma sie pojawic oryginalny drugi trailer "New Moon"?? Ktos wie moze ? Slyszalam juz o roznych datach ale nie wiem w ktora mam wierzyc...

olcia432

ejj.. a kto spiewa to Two steps from hell ? to jest z new moon .? ;] ;D

Rachelle149

Two steps from hell to zespol :) i te pioseny sa z trailera New Moon stworzonego przez fana:)

olcia432

Prześlesz mi też te utwory na e-maila asia0_66@wp.pl
Co do filmu to juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogla go zobaczyc ;)
Pozdrawiam:)

asia0_66

Daj znac jak otrzymasz utworki , wrazie czego wysle jeszcze raz :) pozdrawiam . Tak przy okazji swietne sa te fragmenty filmu ktore zostaly pokazane na comic con !
Wysylam linki jak ktos jeszcze nie widzial ..

http://www.youtube.com/watch?v=NJNMQLqaXt8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9EEfTwLBXpk&feature=related

olcia432

aha xD a mogla bys mi wyslac te piosenki .? :)
diabelek_149@buziaczek.pl byla bym wdzieczna ;) ;*

Rachelle149

Oki doki :) Rachelle wyslalam :) milego sluchania utworkow :)

olcia432

Doszły do mnie utworki;)
Dziękuję
Ten zwiastun zrobiony przez fankę jest świetny,
mam nadzieję ze film też taki bedzie ;)

ocenił(a) film na 10
olcia432

Ym...jaki jest adres tego bloga Kristen? :)

ocenił(a) film na 10
lilianna009

Sorka, już spojrzałam na poprzednią stronę ;)

ocenił(a) film na 10
lilianna009

Ale mam jeszcze takie pytanie - wysyłałaś zaproszenia normalnie tak sobie?
Bo ja jestem typem osoby, który na portalach, na których jest zalogowana odrzuca większość zaproszeń osób, które znam tylko przelotnie, nie mówiąc już o tych, których nie znam prawie w ogóle. Więc jakoś tak...głupio :P.

lilianna009

Tak wyslalam zaproszenie normalnie , spokojnie raczej nikogo nie odrzuca no chyba ze bedzie jakis zboczeniec... ty nim chyba nie jestes co ?

ocenił(a) film na 10
olcia432

Haha, przeszła mi pewna myśl przez głowę :).

lilianna009

Jaka mysl Tobie przez glowke przeszla ? :)

olcia432

nawet nie wiedzialam ze oni maja myspace ;D xD
no i dziekuje Ci bardzo za piosenki ;)) juz nie moge sie doczekac az dojda xD

Rachelle149

oooo a jeszcze nie doszly ? Wysle jeszcze raz :)

olcia432

O masakra ta pierwsza scena z Jacobem jak koszulkę zdejmuje:/ Druga zdecydowanie rewelacja,szczególnie końcówka:D ale ja wolałam zobaczyć Volturi:((((

aneess

Osobiśvie nie przepadan za fanmadami, ale ten był całkiem całkiem

wiolusqa

No wlasnie szkoda ze nie puscili jakiegos fragmentu z Volturii :/ ale trzeba sie cieszyc tym ze wogole nam cos pokazali :D

ocenił(a) film na 10
olcia432

Sorka, że jeszcze wrócę do tych majspejsów, ale jaką masz pewność, że to są te PRAWDZIWE?...

lilianna009

new moon full version trailer
http://www.youtube.com/watch?v=QddaFsI-B9M&feature=channel_page

olcia432

olcia432 mogłabyś mi też wysłać piosenki na maila: fisia.mt@interia.pl
z góry dzięki :)

fisia_mt

Oki wyslalam fisia :)
Rachelle otrzymalas piosenki? Bo chyba podalas zly mail poniewaz co chwila mi wraca z bledem

olcia432

IKnowWhatYouAre ten trailer ktory wkleilas jest denny nie obraz sie ale nie wywarl na mnie wrazenia :/

ocenił(a) film na 10
olcia432

Nie chce być bardzo upierdliwa, olciu, ale jeszcze raz z pytam...To jak z pewnością tego, że to są prawdziwe profile?

lilianna009

kurcze no wlasnie nie dostalam i nie wiem czemu ;(( maila podalam dobrze.. diabelek_149@buziaczek.pl
Olciu ale trudno.. nie trudz sie juz z wysylaniem bo jak dwa razy wysylalas i nie doszlo to juz dupa xD hehe ;)
dziekuje ze wogole probowalas ;* ;)

ocenił(a) film na 10
lilianna009

...?:)
za krótki
za krótki
za krótki
za krótki

lilianna009

Prawdziwy profil Kris nr1 ( poniewaz prowadzi jej agentka ta strone )... Jej agentka napisala ze Kris nie ma wlasnego profilu ... ale potem napisala ze Kris utwozyla osobisty blog tylko po to by informowac fanow na biezaco poprzez blog i zdjecia oraz aktualizaje ktore wysyla czasem ze swej komorki... ( na stronie jej agentki jest jej filmik w ktorym dziekuje za odwiedzenie jej stronyy myspace "i podaje adres www ) dlatego ten 2 profil najprawdopodobniej jest prawdziwy gdyz sama agentka o tym wspomniala... i jest to jedyny oficjalny jej profil a reszta to false jak sie zastrzegla... a co do roba ? nie wiem ale kris ma go na 1 miejscu w znajomych...
Ale jak sami pisza , utworzyli tylko strony dla fanow by ich informowac w blogach i odpowiadac na pytania... Nie odpisuja na wiadomosci prywatne czy tez na komentarze

ocenił(a) film na 10
olcia432

Hm...Bo ja jakiś czas temu wysłałam zaproszenie do tego profilu, co napisałaś, że to agenta Kris i na razie bez odzewu, tzn. dziś jeszcze nie sprawdzałam, ale...to ja w tym zaproszeniu mam coś dopisać, czy od razu wysyłać zaproszenie na ten drugi profil z blogiem?
(Odebrałam dziś z empiku Twilight i New Moon, w oryginale, rzecz jasna *.*)

olcia432

dzięki Olcia, piosenki doszły:)

<br/>

fisia_mt

Rachelle wysle jeszcze raz ...;) spoko jak podalas dobry adres to musi dojsc :) masz moze pelna wersje " let me sign " ???